HÉT ÚTLEVÉLLEL A ZSEBÉBEN KAPTÁK EL RÖSZKEI TÁMADÁS EGYIK ARAB SZERVEZŐJÉT

Egészen elképesztő részlettel bővült a hazánkat is elérő migrációs válság. A röszkei bevándorló támadás egyik irányítójaként számon tartott Ahmed H.-ról nemcsak az derült, hogy iszlám fundamentalista szervezet tagja, hanem, hogy elkapásakor hét, schengeni vízummal ellátott útlevelet találtak nála.

A 39 éves Ahmed H.-t még szombaton fogták a terrorelhárítás emberei Győrben, kedden már a Szegedi Járásbíróság le is tartóztatta.

Az “arab” James Bond

A legfurcsább jellemzője a James Bond-ként menőző figurának, hogy még csak nem is szíriai, hanem ciprusi illetőségű. Még munkavállalói engedéllyel is rendelkezik. Az csak hab a tortán, hogy tagja a Tablighi Jamaat (Szövetség a hit terjesztésére) elnevezésű iszlám fundamentalista mozgalomnak is. (Nyilván, az is mindenki számáraismert, hogy megbotló arab fociedző is inkább a fegyveres konfliktusok híve volt, semmint a békés tárgyalásoké).
A Népszabadság rendészeti forrásokból úgy tudja, a férfinál elfogásakor hét különböző útlevelet találtak. Mindben volt érvényes schengeni vízum. Ehhez képest egyelőre rejtély, miért illegálisan lépett Magyarország területére. És persze az is tisztázandó, hogyan szerzett, illetve miképpen szereztek neki hét különböző hamis útlevélbe schengeni vízumot.
S ez a tény már csak azért is kellemetlen a liberális emberjogvédő barátaink számára, mert Ahmed H. egy újabb mítoszt rombolt le, mely szerint ugye minden bevándorló cuki és ártalmatlan.
Illegális bevándorlás - Könnygázt és vízágyút is bevete

Ahmed, a mítoszromboló

De a Népszabadság egyéb rejtélyeket is feltárt: Ahmed H. nem szegény ember. Vállalkozása és halászhajója van Cipruson, öt autója, és épp most készült egy 90 ezer eurós házat építeni, és még egy szép feleséget is hátrahagyott a szigetországban.
Na, de akkor mégis mi a fenét keresett hősünk hazájától ilyen távol, a röszkei csatában, miközben vígan és törvényes módon is beléphetett volna az EU területére.
Ezt vizsgálják az európai titkosszolgálatok is. Nemcsak Ahmed telefonját, híváslistáját vizsgálják, de a már korábban elfogott, másik megafonos migránsét is, az elég sokszor lencsevégre kapott szakállas Jaszír kapcsolatai is vizsgálat tárgyát képezik.
Illegális bevándorlás - Könnygázt és vízágyút is bevete
És te ki vagy?

A hangadók nem is a “menekültekkel” együtt érkeztek

Titkosszolgálatok olyan információkhoz jutottak, hogy az arab James Bondok még csak nem is a bevándorlókkal együtt érkeztek hazánkba, hanem repülőgéppel, kényelmesen, törvényesen. Nos, ha ez igaz, akkor elég nagy valószínűséggel kijelenthető: konkrét megbízatással érkeztek, és nem véletlenül vették át az irányítást a felhergelt bevándorlók előtt.
Ezt csak megerősíti az a tény is, hogy a migránsok már a Keleti pályaudvaron kitört hőzöngés után is arról beszéltek az újságíróknak, hogy ezek a hangadók nem közülük valók, és ahogy jöttek, úgy el is tűntek a tömegben.
Illegális bevándorlás - Röszke-Horgos
Jaszír, a tolmács 🙂
Már csak az a kérdés, hogy ki fizette Ahmed H.-t, a szakállas Jaszírt és a többi, eleddig a homályban mozgó, a migránsok közé elvegyülő ügynököt?
Hozzászólások: