Így állítsd zsírégető üzemmódra a tested! 4 délelőtti trükk

Ne hagyd ellustulni a szervezeted! Ezekkel a trükkökkel fogyj!

Lelassult az anyagcseréd, szép lassan kúsznak fel rád a kilók? Az alábbi galériában szereplő egyszerű trükkjeink segítségével serkentheted az emésztési folyamatokat, fokozgatod a vérkeringésedet, illetve javíthatod a zsíranyagcserét. Lapozd át a képeket, és az ébredést követő órákban vesd be a következő módszereket!

no_reggeli_gyumolcs-300x211

A reggeli ? mint a nap első étkezése ? az anyagcsere és a zsírégető folyamatok beindulásának alfája és omegája. Fontos, hogy rostban gazdag, cukorban szegény legyen, és ne feledkezz meg a szükséges folyadékbevitelről se. A következő zabpelyhes reggelivariációkat például nyugodt szívvel ajánljuk napindítónak!

30 perc csúszással kászálódsz ki az ágyból, és ilyenkor már csak egy kávéra és fogmosásra futja az idődből? Pedig mind a közérzeted, mind az anyagcseréd szempontjából előnyösebb lenne némi reggeli testmozgást beiktatni. A reggeli torna működésbe hozza az izmokat, fokozza a vérkeringést, ami segít beindítani a zsírégető folyamatokat. Ha szívesen végeznél reggelente néhány könnyű jógagyakorlatot, a következőket ajánljuk a figyelmedbe!

A zöld teában lévő antioxidáns hatású katekinek jó hatással vannak a zsíranyagcserére, ezáltal segítenek megelőzni az elhízást. Érdemes ébredés után, illetve a délelőtti órákban egy nagy csészével fogyasztanod belőle. Korábbi cikkünkből megtudhatod, pontosan hogyan gyorsítja a zsírlebontást a zöld tea.

A táplálkozási szakemberek napi ötszöri ? kis adagokban történő ? étkezést javasolnak, amivel folyamatos lesz a tápanyag-utánpótlás. Fontos tehát, hogy a délelőttödbe férjen bele a tízórai is, így nem lassul le az anyagcsere. Ha más nem csúszik le, egy alma vagy egy pohár natúr joghurt akkor is biztosan jólesik. Íme, néhány alacsony kalóriatartalmú ötlet!

Hozzászólások: