Hanyagold a gyógyszeripart, áztasd be ebbe a lábad, és elmúlik az ízületi gyulladás, köszvény!

Az orvosok gyógyító tevékenysége az ízületi fájdalmaknál sokszor teljesen eredménytelen. A javulás elősegítésére például életvitelben és táplálkozási változtatásokra is szükség lehet.

Az almaecet egy teljesen vegyszermentes, naturális és hatékony szer, így ezzel mulasszuk el a reumás, köszvényes fájdalmakat, és felejtsük el az gyógyszeripar által forgalmazott, ízületi gyulladások ellen felírt káros vegyi anyagokat tartalmazó fájdalomcsillapítókat és gyulladásgátlókat, amelyek megterhelik a májat.

A legtökéletesebb megoldás, hogy megküzdjünk az ízületi fájdalommal, ha almaecetes lábáztatást alkalmazunk, vagy fürdőbe adagoljuk ezt a csodaszert.

Egy csésze almaecetet öntsünk bele 6 csésze forró vízbe, ebbe áztassuk a lábainkat, vagy ha az fáj, kezeinket. Ha a nyakunkat érinti a gyulladás, egy rongyot itassunk át az ecetes vízzel, és azzal tekerjük be.

Egy másik, szintén jó megoldás, ha két evőkanál almaecetet összeöntünk 1 evőkanál olíva-, vagy kókuszolajjal. Ezzel a kell naponta többször bekenni a fájós részeket.

Az almaecetet belsőleg is lehet alkalmazni: 3 evőkanálnyit kell összekeverni 200 ml vízzel, vagy gyümölcslével, és azt kell naponta háromszor étkezés előtt fogyasztani. Ha mellette külsőleg is alkalmazzuk, sokkal hamarabb elmúlik a gyulladás.

Az almaecet azért jótékony szer erre, mert igen potens antioxidáns, amely segít megszabadítani a szervezetet a sok salakanyagtól.

Hozzászólások: