6 jele annak, hogy bejössz egy lánynak!

Gondolom minden férfi egyetértene azzal, ha azt mondanám, hogy a nők viselkedését 100%-ig megérteni egyszerűen lehetetlen. Ez abban az esetben is igaz, amikor valaki arra próbálna meg rájönni, hogy vajon tetszik-e egy bizonyos lánynak. nos szerencsére vannak egyértelmű jelek, amik azt sugallhatják, hogy egy fiú tetszik egy lánynak és ezeknek a tudatában, sok ember képes lehet megspórolni magának a felesleges erőfeszítést, vagy az esetleges találgatást. Ha fiú vagy, akkor a mai videó segíthet neked abban, hogy néhány perc alatt kiderítsd azt, hogy tetszel e valakinek, ha pedig te egy lány vagy, akkor SEGíTHETÜNK neked abban, hogy hogyan ne legyen egyértelmű egy fiú számára, hogy ez a fiú tetszik neked.

1 Megpróbál beszélni veled.

Abban az esetben, ha egy lánynak tetszel, a legelső dolog, amit észre fogsz venni az az, hogy ez a bizonyos lány megpróbál beszélgetni veled. A beszélgetés kezdetétől folyamatosan oda fog figyelni arra, amit mondasz neki és ő is aktívan a beszélgetés része lesz.
Nos ebben az esetben minél többet beszélsz, a lány annál kényelmesebben fogja magát érezni melletted és egyre több személyes jellegű dolgot fog megosztani veled.
Természetesen ez jelentheti azt is, hogy egy lány csak barátként tekint rád, de a beszélgetés csak az első jele annak, hogy egy lánynak tetszel.

2 Nevet azon, amiket mondasz.

Amikor tetszel egy lánynak, akkor ez a lány rendszeres jelleggel viccesnek fogja tartani azokat a dolgokat, amiket mondasz neki. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a lány rajtad nevet, hanem azt, hogy a lány veled együtt nevet.
Már egy aprócska kuncogás is jót jelenthet, de a legerősebb jele annak, hogy tetszel lánynak, az az, amikor együtt tudtok valamin nevetni.
Nos jobb ha tudod azt is, hogy egy lány még akkor is nevetni fog, ha a vicceid elég bénák, abban az esetben, ha ennek a lánynak valóban tetszel.

3 A lány elpirul a szemkontaktus során.

ha egy lány folyamatosan téged néz, de abban a pillanatban, hogy ránézel, azonnal leveszi a szemeit rólad, akkor ez is jele annak, hogy ennek a lány tetszel.
Amit szintén érdemes megfigyelni az az, hogy amikor egy lány belenéz a szemedbe, akkor mennyire nyitja nagyra a szemeit, ugyanis tudományosan bizonyított tény, hogy ha egy lány hatalmasra nyitja a szemeit, miközben egy férfinak a szemébe néz, akkor ez a férfi tettszik neki.
és talán az egyik legmeggyőzőbb jel az lehet, ha egy lány elkezd izgulni abban a pillanatban, amikor felveszed vele a szemkontaktust.

4 A lány folyamatosan hozzád ér.

ha egy lánnyal beszélgetsz, aki valamiért folyamatosan késztetést érez aziránt, hogy hozzáérjen a kezedhez, vagy lábadhoz, akkor ez is annak a jele, hogy ennek a lánynak tetszel.
ha egy lány például megsimogatja a pólódat, vagy a hátadat, akkor nyilván ez sem azt fogja jelenteni, hogy kosz van a pólódon, csak szimplán azt, hogy a lány késztetést érez aziránt, hogy hozzád érhessen.
tulajdonképpen a nők bármiféle okot képesek találni annak érdekében, hogy egyetlen pillanatra hozzád érhessenek, abban az esetben ha tetszel nekik.
ezeket az érintéseket a nők szeretik átlagos úgy kimutatni, mintha ezek semmit sem jelentenének, de valójában ezek rengeteget jelentenek ebben az esetben.

5 Nem tetszik neki, ha más lányokkal vagy.

Ha egy lánynak tetszel, akkor ez a lány biztosan nem fog boldognak tűnni abban az esetben, ha te esetleg más lányokkal flörtölsz a szeme láttára.
néhány nő a legártalmatlanabb, más lányokkal folytatott beszélgetés láttán is mérges lesz, amit nem kell komolyan venni, mivel ez csak annak módja, hogy így próbálja meg veled tudatni, hogy szeretne valamit tőled.
A félénkebb lányok egy ilyen helyzetben, inkább otthagynak téged, hogy beszélgess más lányokkal, mivel számukra ez egy olyan dolog, amit nem akarnak látni.
szóval ha egy lány ideges lesz, amikor más lányokkal beszélgetsz, akkor ez is annak a jele, hogy ez a lány téged akar.

5 A lány elkezd érdeklődni azon dolgok iránt, ami téged is érdekel.

Ha egy lány rájönn arra, hogy mi az ami téged érdekel és hirtelen ő is elkezd érdeklődni eziránt a dolog iránt, akkor nagy az esélye, hogy ez is csak egyetlen dolgot jelenthet.
Ha például egy lány hirtelen elkezdi azt a zenét hallgatni, amit te is szeretsz, vagy azt a sorozatot nézni, amit te is, akkor ez annak a jele, hogy ez a lány szeretni több közös érdeklődési kört kialakítani veled.

6 A hajával játszik, amikor veled van.

Amikor egy lány a haját dobálja jobbra balra, vagy az ujja köré csavargatja, miközben veled beszél, akkor ez is azt jelenti, hogy tetszel ennek a bizonyos lánynak.
A legtöbb ilyen esetben a lányok észre sem veszik, hogy ezt csinálják, és sok esetben ez csak egy tudatalatti izgalom, ami a lányoknál akkor alakulhat ki, amikor egy olyan fiúval vannak, akivel egy kicsivel többet is el tudnának képzelni.

Hozzászólások: