7 biztos jel, hogy a pasi meg akar hódítani téged

Ki tud kiigazodni a férfiakon?! Nem könnyű, hiszen gyakran ők maguk sem tudják, hogy mit akarnak, pláne, ha a kiszemelt nő meghódításáról van szó. Mégis van néhány csalhatatlan jele annak, ha egy pasi többet akar.

szerelmes_ikerk-no-frabato

1. Veled más

Az első és legfontosabb jelzés, amit egy pasi adhat a kiszemeltje felé, ha másképpen viselkedik vele, mint a többi nővel. Például többet mosolyog, keresi vele a szemkontaktust, vagy?

2. Módfelett udvarias

A gentlemanok ideje ? sajnos ? lejárt, de természetesen az udvariasságot minden nő elvárja és megérdemli férfitársaitól. Ha egy ismerősöd, kollégád, barátod az alapvető udvariassági formulákon túl is előzékeny veled, gyanakodhatsz, hogy tetszel neki. Például ha az étteremben kihúzza neked a széket, kifizeti a számlát, vagy fel/lesegíti a kabátodat már jelentőségteljesebb, minthogy előre köszön, és a hogyléted felől érdeklődik. A pasik az udvariasságukkal ugyanis azt mutatják ki, hogy a társaságukban lévő nő, azaz hölgy fontos és értékes a számukra.

3. El akarja nyerni a bizalmadat

Ha egy pasi nemcsak a problémáiról vagy az őt érdeklő témákról beszél, hanem rólad és a számodra lényeges személyekről és dolgokról érdeklődik, az már jó jel. Ha egy pasi el akarja nyerni a bizalmadat, először a kommunikációs technikáján változtat, hiszen ki bízna egy olyan férfiban, aki megbízhatónak mondja magát, a bizalmadat ki kell érdemelni. Magyarán kedvesebb, viccesebb, érdeklődőbb, jobban figyel rád, és szeretetreméltóbb lesz veled, el akarja érni, hogy közelállónak érezd magadhoz. Erre pedig az egyik legjobb megoldás a humor, hiszen aki képes megnevettetni, és a kacagástól könnyeket csalni a szemedbe, az rossz ember nem lehet.

4. Más hangon beszél veled

Ugye téged is elvarázsol egy bársonyos bariton, vagy levesz a lábadról egy búgó basszus? Egy pasi hangja egyszerre lehet izgató és nyugtató. Ha észreveszed, hogy mélyebb a hangja, amikor veled beszél, az nem csak a véletlen műve. Lehet, tudatosan, lehet, tudattalanul, de a férfiak a hangjukkal is megpróbálnak hatást gyakorolni a kiszemelt nőre. Mindenképpen értékeld az erőfeszítését, hiszen ha nem ösztönösen vált búgó hangszínre, ha egy őt érdeklő nővel beszélget, valószínűleg sokat gyakorolta a szexi, mély hangú beszédet a tükör előtt.

5. Másképp bókol

Minden szoknyapecér elsüti hasztalan próbálkozásai között, hogy ?szép a szemed?. Ha azonban egy pasinak igazán tetszel, és nemcsak fel akar jegyezni hódításai listájára, akkor képes kreatívan bókolni. Egyetlen példával nem is lehet érzékeltetni, mennyire frappánsak tudnak lenni a pasik, ha akarnak. Ha mélyen a szemedbe néz, és azt mondja ?ilyen különleges tekintet még sosem nézett vissza rám?, akkor ér megborzongani és elolvadni.

6. Beszél a teste

A testbeszéd gyakran árulkodóbb a szavaknál, ezt ne felejtsd el. Nemcsak tolakodóan fejezheti ki egy pasi, hogy tetszel neki, ennél árnyaltabb gesztikuláció is jelenthet érdeklődést. Minden bizonnyal szeretne jobban és mélyebben megismerni akkor, amikor veled beszélgetve teljesen feléd fordul, és a szemedbe néz. Szintén az érdeklődés jele, ha kihúzza magát, közelebb hajol kommunikáció közben, a kezét pedig nem fonja össze a mellkasa előtt. Ha ezekre a jelekre megfelelően, azaz hasonlóan reagálsz, akkor előbb-utóbb még merészebb tettekre szánja el magát. Például óvatosan megérinti a vállad vagy a kezed, eligazítja egy hajtincsedet, esetleg felkínálja a karját, hogy belé karolj.

7. Ajándékot készít

Természetes, hogy egy férfi megajándékozza a nőt, akinek udvarol. De ha valóban el akarja nyerni a tetszésedet, nem egy sarki virágosnál futtában megvásárolt csokorral vár. Ha el akar bűvölni, ha igazán kedveskedni akar, akkor saját kezűleg készít neked meglepetést. Ne gondolj nagy dolgokra, hiszen nem az a lényeg, de ha általa főzött vacsorára hív, ha saját kezűleg válogatja neked össze a bokrétát, esetleg verset ír, énekel vagy gitározik neked, akkor biztos lehetsz benne, hogy különösen fontos vagy a számára.

Hozzászólások: