Mit árul el rólad a kedvenc pózod?

Sokan úgy gondolják, hogy a férfiasság jól leképezhető azzal, hogy melyik pózban szeret legjobban behatolni az adott férfi. Néhányan keményen és gyorsan szeretik, amíg mások lassan és érzékien. Néhányan a misszionáriust, mások a kutyapózt kedvelik. De mit is árul ez el rólad? Először válaszd ki a kedvencedet, majd olvass tovább! Vigyázat, szigorúan nem szabad komolyan venni a leírásokat!

06_1422089362

Kutyapóz
Megalázó módon viselkedsz a nőkkel, szeretsz uralkodni felettük, kihasználni az összes helyzetet. Ez belső bizonytalanságodból fakad, lehetségesen a visszautasításoktól, amelyeket még középiskolás korodban kaptál. Később rengeteg tanácsot elolvastál olyan oldalakról, mint a miénk, majd a lányok már nyitottak feléd, épp ezért a kutyapózzal fizetsz meg nekik sérelmeidért.

Misszionárius
Olyan típus vagy, aki nem szeret kockáztatni, mindig a szabályok szerint játszik. Ahelyett, hogy gyermekkori álmaidat kiélve artista lettél volna, inkább egy egyszerű cégnél dolgozol már évek óta. Szerencsére a lányok nem a spontaneitásodat kedvelik, inkább azt, hogy megbízható vagy és kiszámítható. Azonban, ha a lány egy kis felüdülésre vágyik, akkor mindig felhívja a bátyádat (aki egy igazi artista).

Lovagló
Nem hiszel a kemény munkában, szereted, ha mindent ezüst tálcán kínálnak eléd. Egyke vagy, szüleid csak veled foglalkoztak. Még a barátnőd is a család egyik barátja, és csak a pénzed miatt van veled. Vagyis a szüleid pénze miatt, hiszen rengeteg lehetőség rejlik benned (csak nem szexuális téren).

Kanál
Semmi sem fontosabb neked a világon, mint a barátnőd. Kevés az önbizalmad, szorongsz rendesen, hogy elveszíted őt. Ezért a lány sokszor lábtörlőként használ téged. Sokszor még pénzt is adsz neki, hogy táncolni menjen a barátnőivel, és fogod a haját, amikor hajnali négykor rosszul van. Amikor már beájult a részegségtől, akkor egész éjjel szeretkezhetsz vele a kedvenc pózodban.

A macska
A tantrikus szex mestere vagy, jobban vágysz a spirituális, mint a testi orgazmusra. Imádod, amikor örök életű lelked találkozik a társad örök életű lelkével. Sajnos a barátnőd nem szívesen szeretkezik veled, így ki kell hagynod a spirituális és a fizikai orgazmust is.

Hozzászólások: