Ezt tedd, ha a pasi nem keres – Íme 4 sms, mely garantáltan felcsigázza!

Megvolt az első randitok, és mindketten remekül éreztétek magatokat, de a pasas még nem jelentkezett. Te viszont úgy érzed, nincs veszve a dolog. Adunk négy hasznos tanácsot, hogy hogyan kezdeményezz és mit üzenj neki!

Bátraké a szerencse

Ha a találkozás alkalmával éreztél valamit a levegőben, és a tapasztalataid alapján úgy gondoltad, ő lesz az, aki másnap keres, de a számításod mégsem jött be, bátran tehetsz te is egy lépést a férfi felé!
sms_no_kalzo_co_uk

Szóvirágok

“Azt hiszem, nálad felejtettem a telefonszámomat. Cserébe megtartottam a tiédet: csak, hogy tudd, ha hiányzik, keress, és visszakaphatod.” – bár a szöveg kissé messziről közelíti meg a lényeget, kellően visszafogottan árulkodik szándékaidról. Előbb vagy utóbb lefog neki esni.

Miss Bájos

“?Igazából azt akartam írni, hogy rád gondolok, de ilyesmit az ember nem ír, úgyhogy csak annyit kérdezek: mi újság?” – Ha nincs jobb ötleted, ez az egyszerű és laza sms is megteszi. Nem feltétlenül kell titkolóznod, a lányos zavarodban írt sms pedig igen vonzó tud lenni.

Röviden és tömören

“Szia! Szívesen találkoznék veled újra!” – Nem biztos, hogy megéri órákat vagy akár napokat is agyalni azon az sms-en. Hidd el, néha az őszinteség a legcélravezetőbb!

Az ínycsiklandó üzenet

?”Szia! Van ma estére programod? Vacsorát főzök, de túl sok lett az alapanyag…” – ha tudod, mi a kedvenc fogása, ennek az ajánlatnak képtelen lesz ellenállni. Arra viszont ügyelj, nehogy kiszemelted félreértse az ajánlatot, és csak egy könnyű estére gondoljon!
Ha téged is sikerült felbátorítanunk a cikkel, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!
Hozzászólások:

3 thoughts on “Ezt tedd, ha a pasi nem keres – Íme 4 sms, mely garantáltan felcsigázza!”

Comments are closed.