Születési dátumod elárulja, ki a tündéri spirituális segítőd!

Az ezoterikus tudományok szerint tündérek nem csak a mesékben léteznek! Állítólag tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek, s mindenkire vigyáz egy belőlük. Születési dátumod alapján te is megtudhatod, kik is ezek a titokzatos lények, illetve hogy neked miben segítenek.

ARIEL a január 11. és február 04. között születtek spirituális segítője. Segít abban, hogy akik az év ezen szakában születtek, sose essenek kétségbe, s minden problémában meglássák annak megoldását is. Tündérük elsőrangú képzelőerővel s művészi képességekkel is megajándékozza őket.

SELIKE a február 5. és márc. 09 közöttiekről gondoskodik. Segítsége az alábbiak terén nyilvánul meg: kreativitás, művészi tehetség, tolerancia, alkalmazkodókészség. Továbbá a hozzá tartozók hatodik érzékkel, illetve átlag feletti spirituális dolgok iránti nyitottsággal, fogékonysággal vannak általa felruházva.

14520615727635_74076852124516_db

PARADISE oltalma alatt állnak a márc. 10. és ápr. 25. között világra jöttek. Paradise tündér az életigenlés, a tetterő, a vidámság, a lelkesedés megtestesítője. Akire ő vigyáz, játszi könnyedséggel győzi le az elé tornyosuló akadályokat.

VIVIAN szárnyai óvják az ápr. 26. és máj. 29. között születetteket. Viviant az anyagi jólét tündérének is nevezik. Akiket ő oltalmaz, harmonikus, egészséges, szeretetben, gondolatokban és érzelmekben gazdag életet remélhetnek. Vivian továbbá különleges vitalitással, eleganciával, megértéssel és nagyvonalúsággal ajándékozza meg emberbarátait, akik ezáltal mindig nyomot hagynak másokban.

MELIOR terelgeti a máj. 30. és júl. 06. szülötteit. A skót földről származó tündér az örök fiatalság, a kitűnő szellemei képességek, és a mágia világával ajándékozza meg embereit. Emellett neki tulajdonítják a könyüreletességet és a megbocsájtást való tudást.

MELUSINE védencei  a júl. 07. és aug. 20. közöttiek. Szerelmet hozó tündérnek is nevezik Melusine-t. Akinek lépteire ő vigyáz, vélhetőleg segítőkész ember lesz, aki nem tudja behunyni a szemét, ha szenvedést lát. Közel kerülnek általa a gyerekek  szívéhez is.

MORGAN: aug.21. és szept. 13. között születtek a hozzátartozók. Akinek Arthur király féltestvére, a spirituális segítője, nagy ötletek véghezvitelére képes, személyisége pedig lovagias, nemes. Árad belőle az alkotókedv, s általában játszi könnyedséggel oldja meg az életben elé kerülő problémákat. Hozzátartozik ezenfölül a zenemágia, a szellemi kapcsolatok és a vízvarázslatok.

HOLDA segíti a szept 14. és okt. 29. közöttieket. Őt egyébként a lehetőségek tündéreként is emlegetik. Bír károkozó, betegséghozó varázslattal, de termékenységőrzővel is. Kegyeltjei egyszerre vonzó külsejűek, magasrendű gondolkodók, akik mindennemű igazságtalanság, elnyomás ellen küzdenek.

ESTRELLA tereli az okt. 30. és dec. 05. közötti időpontban született embereket. Róla keveset tudni, annyi azonban bizonyos, hogy szerencsét hoz védenceinek.

GLASTING irányítja a dec. 06. és jan. 10. közötti születteket. Nevezik az önismeret tündérének is. Lelkesedése, tettvágya, elhivatottsága és céltudatossága páratlan, amelyből mindazok meríthetnek, akik az ő oltalma alatt állnak. Glasting egyébként az őrzőangyalok, őrzőtündérek csoportjába tartozik.

Remélem, egyszer engem is eltalál a hozzám kirendelt tündér bőkezűsége, hiszen eddig még nem sok mindenben részesített, ami feljebb le van írva. Mit gondoltok, valóban léteznek ezek az állítólag másik dimenzióban élő, különös energiákkal rendelkező lények?

Hozzászólások: