Hétköznapi jelek – Így üzen az Univerzum

Életünk során mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, amikor tudni szerettük volna, hogy mi a helyes döntés, és hogy a választható lehetőségek, milyen útra vezetnek minket.

A jó hír az, hogy nem kell felkeresnünk egy látót vagy jóst, hogy egy adott helyzetben helyesen tudjunk dönteni. Az élet egyértelmű jelekkel mutatja nekünk a helyes irányt.

Ha ismered ezeket a jeleket, az segíteni fog, hogy ne térj le a helyes útról.

Következzenek azok a jelek, amiket soha ne hagyj figyelmen kívül!

1.Bosszantó akadályok

Egy találkozó vagy megbeszélés több alkalommal is meghiúsul pl.: mert elhagytad a autód kulcsát, folyton eltévedsz, vagy dugóba kerülsz, és nem érsz oda időben. Ha az élet folyamatosan megakadályozza valaminek a létrejöttét, akkor az nem véletlen. Nem jó az irány. Tudtad, hogy azok az emberek, akik elkerülték, hogy felszálljanak egy repülőgépre, ami lezuhant, később elmesélték, hogy sorozatban kaptak akadályokat, ami miatt végül lekésték a gépet?

14520615607391_28769973941008_db

2.Az öröm és elégedettség érzése

Ha az amit csinálsz, vagy a döntésed jóleső érzéssel tölt el, mindannak ellenére, amit mások mondanak, akkor jó úton jársz!

Viszont, ha józanésszel úgy tűnik helyes irányba mész, mégis folyamatos kételyeid és rossz érzésed van, akkor változtass!

3.Idegenek közötti beszélgetés

Ha munkába menet, vagy a zebránál várakozva megragad két idegen közti beszélgetés részlete, mert tartalma aktuális az életedre nézve, akkor fontold meg a hallottakat! Az üzenet neked szól!

Egyszer egy nőnek problémája lett a korábban egészséges hajával. Elvékonyodott és elkezdett hullani. A buszon két idősebb hölgy ült előtte, akik hangosan beszélgettek. Beszélgetésük egy része megragadt benne, és otthon is felidézte. Arról beszélgettek, hogy milyen gyógynövény keveréket kell használni hajhullás esetén. Bár nem hitt a természetes gyógymódokban, most mégis kipróbálta a gyógynövényt. Pár héten belül megoldódott a problémája.

4.Az írott szó

Ha valamivel többször találkozol a tv-ben, vagy olvasod az újságban, majd egy könyvben is…akkor az üzenetnek szintén te vagy a címzettje.

5.Meglepő véletlenek és események

Egy férfi kényelmesen elvolt a munkájával. Bár nem elégítette ki a keresete, önállósága és a sok szabadidő nagyobb érték volt számára. A munka azonban egyre kevesebb pénzt hozott neki, de kényelme mindennél többet ért. Egy nap csörgött a mobilja, egy nő hívta fel kiabálva: Lusta vagy, ezzel mindent elrontasz és nem vagy hajlandó energiát tenni a dolgaidba, ezért tartasz ott, ahol most vagy. Mint kiderült- a hívás téves volt. A szavak azonban, mintha neki szóltak volna. Rájött, hogy változtatnia kell a hozzáállásán, és már másnap keresett egy olyan állást, ahol bár fix munkaidő van, és sokat kell dolgozni, megfizetik és megbecsülik a munkáját. A döntését később sem bánta meg.

6.Megmagyarázhatatlan késztetés, erős vágy, hogy ne csináljunk, vagy épp csináljunk valamit.

Ha erős késztetést érzel valaminek a megtételére, akkor hallgass erre az ösztönös érzésre! És ha legbelül érzed, valamit nem kellene megtenni, akkor ne erőltesd!

7.Ismétlődő témák

Egy általános iskolai tanár egyedül hagyta a beteg kislányát otthon. Az osztályában lévő egyik gyermek azzal fogadta, hogy tegnap leforrázta a kezét, ezért be van kötözve. Rögtön eszébe jutott otthon hagyott gyermeke, de elhessegette a negatív gondolatokat. Ebédidőben, az ebédlőben sorban állva a tanár éles kiáltást hallott a konyhából- a szakács forrázta le a kezét… Ezt már jelnek vette, és haza sietette. Kislánya épp forró vizet melegített a teához, és magára rántotta volna az edényt, ha nem ér idejében haza édesanyja…

8.Angyali számok

Ha egy szám egy nap többször megjelenik: az órán, rendszámtáblán, fizetés közben, akkor valami üzenetet küldenek számunkra az angyalok.

Biztosan jeleket kapsz vagy csak véletlen egybeesésről van szó?

A legbiztosabb jele annak, hogy jelet küld az univerzum: a sorozatos ismétlődések. Illetve, ha valami folyamatosan felkelti a figyelmünket, amit hallunk, látunk: akkor az üzenet nekünk szól!

Hozzászólások: