3 ok, amiért elérhetetlen férfiakba botlasz

Valódi, kölcsönös szerelemre vágysz, mégis mindig elérhetetlen, csélcsap fickókba botlasz? Ennek bizony te vagy az oka. Eláruljuk a fájó igazságot és három okot, amiért folyton Mr. Elérhetetlent üldözöd!

shutterstock_106621586_toppick_crop-300x190

1. Te magad is elérhetetlen vagy
Félsz, hogy megsebeznek, ezért sosem akarsz érzelmileg túl sokat ?invesztálni? a kapcsolatba? Ezért kell neked az elérhetetlen férfi. Talán valaki összetörte a szíved, és nem heverted ki a csalódást vagy még mindig az előző pasast gyászolod, és talán ezért is engeded be az életedbe ezt a férfi típust.

2. Nem hiszed, hogy jobbat érdemelsz
Egy furcsa hang a fejedben folyton azt duruzsolja, hogy nem vagy elég csinos, elég szép, elég okos? Valaki ? talán a volt barátod vagy hozzád közel álló személy ? elhitette veled, hogy ez igaz. A probléma forrás viszont ez lesz, ezért botlasz mindig elérhetetlen férfiakba, mert azt gondolod: náluk jobbat nem érdemelsz.

3. Nem állítasz fel határokat
Tudni kell nemet mondani egy férfinak, különben nem fog tisztelni. Későn ocsúdsz fel, és jössz rá: nem ezt akartad? Akkor ne veszítsd el a hangodat és az akaraterődet! Állítsd fel a határokat, mert csak így fogod megkapni azt, amire vágysz.

Hozzászólások: