Ezek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerint

hang

Hang

A női hang is a vonzerő kelléke a férfi szemében. A kutatások szerint a pasik a magasabb hangszínt részesítik előnyben egészen addig, amíg nem torkollik szélsőségekbe.

Illat

Több kutatás is megerősíti, hogy az emberek, más emlősökhöz hasonlóan elsősorban szag alapján tájékozódnak, ha párkeresésről van szó. Az összeillőségről mi sem ad pontosabb információt, mint az ember természetes illata, amit a parfüm csak ideig-óráig leplez. Persze, a jól megválasztott illat, harmonikus elegyet is alkothat a test sajátjával.

Hosszú haj

A férfiak női hajkorona iránti rajongása gyakran meglepő méreteket ölt. Úgy tűnik, a hosszú hajat részesítik előnyben, bár az ápoltság még ennél is fontosabb. A csillogó, dús női haj azt sugallja a férfi számára, hogy kiszemeltje kirobbanó egészségnek örvend.

Arc

Ha társat keresnek, a férfiak számára a női arc a legfontosabb tényező. Bár a szépség a kutatók szerint a szimmetrikus arányokkal egyenlő, mégsem a matematikailag tökéletes arc a legvonzóbb, hanem az átlagos arányokkal rendelkező. Mint mindenben, itt is a természetesség a legfontosabb.

Hasonlóság

Ha hasonlítasz a férfira, vonzóbb vagy a szemében ? állítják a szakértők, és mindenekelőtt a gének hasonlóságára gondolnak. A kutatások szerint a hasonló genetikai állománnyal rendelkező párok boldogabb házasságban élnek, az ismerősség pedig hamar bizalmat ébreszt mindkét félben.

Hozzászólások:

One thought on “Ezek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerint”

Comments are closed.