Több országot érintő gond van a Messengerrel, Magyarországon is beütött a baj

Európa-szerte gond van ezekben a percekben a facebookos Messengerrel. Az üzenetek késve vagy egyáltalán nem érkeznek meg a címzettnek.

Frissítés: a Messenger mostanra több országban is megadta magát, a szolgáltatás náluk szinte egyáltalán nem használható.

Csütörtök délelőtt komolyabb hiba jelentkezett a Messenger üzenetküldő európai működésében.

Az online szolgáltatások állapotát nyomon követő DownDetector szerint a hiba kiterjedt:

Magyarország mellett Szlovákiában, Lengyelországban, Csehországban, Belgiumban, Francia- és Horvátországban, továbbá Egyesült Királyság, Görögország és Románia területén is probléma van most a szoftver működésével.

A panaszok alapján a megírt szövegek csak késve, vagy egyáltalán nem mennek el a szolgáltatás asztali (böngészős) felületén. Így aztán van, hogy nem is érkeznek meg a címzetthez. A mobilon valamivel jobb a helyzet, de ott is késés tapasztalható.

Leállt a Messenger

“Késéssel vagy egyáltalán nem továbbítja az üzeneteket a Messenger. A Facebook tulajdonában lévő telefonos üzenetküldő alkalmazás hibáját Európában észlelték, jelezték például Szlovákiában, Csehországban, Belgiumban, Horvátországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Görögországban, Magyarországon  és Romániában is. A legrosszabb a helyzet a Fülöp-szigeteken, ahol a Messenger egyáltalán nem működik.

Downdetector oldalon lehet jelezni, hogy akadozik a szolgáltatás, ugyanitt lehet hibaüzenetet is írni. Az oldal üzemeltetői azt írják, hogy az elmúlt 24 órában most csökkent a legkritikusabb szintre az elérés.”

Hozzászólások: