65 ÉVE ISMERIK A RÁK ELLENSZERÉT

Régen tudják, hogy létezik egy vitamin a természetben, ami teljes biztonsággal megelőzi a rákos daganatok kialakulását.

B17-vitamin először Dr. Ernst T. Krebsnek került a látóterébe 1950-ben. A B17 vitamin egyes gyümölcsök keserű magjában található, amelyeket általában nem fogyaszt el senki.

Jól ismert, hogy mai világunkban sokkal több daganatos megbetegedést diagnosztizálnak, mint az ősi kultúrákban, és ennek egyik fő oka a tplálkozási különbségekben keresendő.

Az ismert törzs, a pakisztáni hunza emberek pl. 250-300 mg. B17-vitamint esznek egy nap, míg a modern ember 2 mg-ot. A hunzák egy ősi törzs az észak-pakisztáni hegyekben és az emberek ott 100 éves korig élnek. A rák egy gyakorlatilag ismeretlen betegség ezeknek az embereknek. Ennek az az oka az, hogy a hunza emberek sárgabarackmagot esznek minden nap, mivel ez a legnépszerűbb gyümölcsük, és magját is fogyasztják szárítva.

applecore_courtesy_dixieroadrash_creativecommons

Dr. Krebs 1996-ban bekövetkezett haláláig propagálta a B-17 vitamin fogyasztását a rák megelőzésének érdekében, de nem kapott nagy sajtóvisszhangot. Mellesleg az alma magja is tele van ezzel a vitaminnal, de a szárított sárgabarackmag finomabb:)

Hozzászólások: