7 helyzet, amikor érdemes megfontolnod a szakítást

Olyan könnyen el lehet kerülni a szakítást, csak néhány dologra kell odafigyelni, Ha kíváncsi vagy mik azok, olvass tovább.

images (9)

Lojalitás: A hűséget több módon lehet értelmezni. Nem csak az a hűség létezik, amikor fizikailag nem csaljuk meg a partnerünket, hanem hű lehet az ember a társához tartalmilag is. A férfiak az utóbbira is nagyon hiúak. Ez annyit jelent, hogy ki kell állni mellettük, és az elképzeléseik mellett (persze csak akkor, ha nem valami ordítóan nagy baromságról van szó), hogy érezzék azt, hogy bármit is csinálnak, Te hűen kitartasz mellettük.

Féltékennyé tétel:  Gyűlöletes női szokás, hogy szeretik féltékennyé tenni a partnerüket. Persze, néha megesik,hogy nőként szeretjük érezni, hogy a pasink szemében mi vagyunk a legjobbak, és szó sem lehet arról, hogy másnak is része lehessen ebben, de túlzásba esni nem szabad. Ha csupán azért flörtölsz a fagyi árussal, hogy a pasidat féltékennyé tedd, az a visszájára sülhet el egy idő után, és a fiú szemében pusztán könnyűvérű leszel, nem értékesebb.

Elhanyagolás: Amikor egy kapcsolat túl jut az első ? rózsaszín felhős -időszakán, hogy egy nyugodtabb, kiegyensúlyozott stádiumba érjen, olyankor szokott előfordulni, hogy a két fél egy kicsit elhanyagolja egymást. Ez az, amit nem szabad megtenni. Mindenki szereti, ha a partnere érdeklődik iránta, és figyelemmel követi az életét. Ha lehet, akkor ez a férfiak számára még fontosabb, mint a nőknek, és kifejezetten igénylik, hogy mesélhessenek a hobbijukról, munkájukról, élményeikről. Ha már nem fektetünk kellő figyelmet arra, hogy a másikat meghallgassuk, akkor ne csodálkozzunk azon, hogy esetleg elhidegülés okozta szakítás lesz a történet vége.

Bármilyen hazugság:  Néha azzal nyugtatjuk magunkat, hogy egy-egy kegyes hazugság, vagy füllentés megbocsátható, de az a helyzet, hogy nem az. Leginkább azért nem, mert bármikor kiderülhet, hogy valamilyen apróságban füllentettünk, és akkor hidd el, hogy nem az lesz a gond, amiről nem mondtál igazat, hanem a tény, hogy nem mondtál igazat. Valakinek a bizalmát csak egyszer veszíthetjük el, és utána nagyon nehéz (ha egyáltalán lehetséges) visszaszerezni. Szóval ezzel semmi esetre sem ajánlott kísérletezni.

Kritika és bíráskodás: Neked hogyan esne, ha a pasid folyamatosan kritizálná az öltözékedet, vagy épp mindig leteremtene, hogy hülyeséget beszélsz? Senki nem szereti, ha kényelmetlenül kell magát éreznie, mert úgy érzi, hogy nem tud megfelelni a másik elvárásainak. Próbáld meg elfogadni a párodat, még akkor is, ha néhány ízlésbeli, vagy elképzelésbeli eltérés adódik közöttetek. Elvégre mégis csak párodul fogadtad valamiért.

Tudasd vele: Teljesen normális,ha néha szükséged van arra, hogy a barátnőiddel, haverjaiddal légy, de azt ne tedd meg a pasiddal, hogy ezt nem hozod a tudomására. Nem kell percenként felhívni, de a pasik számára kevés idegtépőbb dolog létezik, mint amikor azt se tudják, hogy merre jár a barátnőjük. Ha még ráadásul a telefonodat sem veszed föl, akkor pláne belelovalja magát abba, hogy biztos épp valaki mással vagy? szóval az ilyen helyzetekből sűrűn szakítás lesz.

Összehasonlítgatás: Na ez talán a legrosszabb. Ha az aktuális párodat az exeiddel való összehasonlításokkal frusztrálod, mint ?bezzeg ő mindig elvitt vacsorázni étterembe..? vagy épp az, hogy ?..ő társaságban is mindig sokkal jobb fej volt..? és hasonló gyöngyszeme, akkor NE csodálkozz, ha egyszer csak kiborul nála a bili, és annyit mond, hogy ??akkor tudod mit b@azd meg, járjál vele!?

A legszebb az egészben az, hogy leírtam mindezt úgy, mintha egyedül a nők szent kötelessége lenne ezeket a szabályokat betartani, de ez természetesen nem így van. Csajok, ha van mellettetek egy hím nemű egyed, nyugodtan toljátok oda az okos kis fejét a képernyő elé, hagy tudja meg ő is, hogy mi az amikre oda kell figyelnie, ha ő sem szeretné, hogy ki tegyétek a szűrét. Kettőn áll a vásár, hiszen a párkapcsolat, ahogy arról a neve is árulkodik, egy ?páros? sport.

Hozzászólások:

One thought on “7 helyzet, amikor érdemes megfontolnod a szakítást”

Comments are closed.