Már forog A Karib-tenger kalózai 5

A Walt Disney Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy elkezdődött A Karib-tenger kalózai 5 (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) forgatása, melynek premierjét 2017. július 7-én tartják.

Nemrégiben kiderült a történet, ma pedig megérkezett az első fotó is, hogy valóban elindult A Karib-tenger kalózai 5 forgatása. A forgatás Ausztráliában zajlik, amelynek kulisszái mögé Jerry Bruckheimer producer vezet be minket. A fotón bizonyára kitaláljátok, de Johnny Depp figyelhető meg az ismert kapitány, Jack Sparrow szerepében.

16602392475_be8e62c02e

A stúdió sajtóközleményében kitért a történet részleteire is, valamint Golshifteh Farahani is csatlakozott a stábhoz, illetve már az is biztos, hogy a franchise jól ismert arcai közül Geoffrey Rush (Barbosa), Kevin McNally (Joshamee Gibbs) és Stephen Graham (Scrum) is visszatérnek korábbi szerepeikben. Természetesen Johnny Depp sem hiányozhat, hiszen Jack Sparrow kapitány a filmvászon egyik legkedveltebb figurája, aki mellé Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites és Golshifteh Farahani érkeztek újoncként.

16416553399_be8e62c02e_z

A történet: A szerencsével hadilábon álló Jack Sparrow kapitány még rosszabb helyzetbe keveredik, amikor a halálos szellemkalózok, kiknek vezetője a rémisztő Salazar (Javier Bardem) kapitány, megmenekülnek az ördög háromszögéből, majd ezt követően elhatározzák, hogy megölnek minden kalózt a tengeren? beleértve őt is. Jack egyetlen reménye a túlélésre, ha megtalálja Poszeidón legendás lándzsáját, azt a hatalmas ereklyét, ami tulajdonosát legyőzhetetlenné teszi a tengeren.

A rendezői székben továbbra is a tengeren jártas Joachim R?nning és Espen Sandberg maradtak, akik a Kon-Tikit prezentálták legutóbb, és győzték meg vele a Disney illetékeseit. Azonban Orlando Bloomot egyetlen árva szóval sem említik, ami természetesen nem egyenlő azzal, hogy a későbbiek során sem jelentik be visszatérését.

Hozzászólások: