TÜNTESD EL A HÁJAT A HÁTADRÓL ÉS A HÓNALJBÓL EZZEL A 4 EGYSZERŰ GYAKORLATTAL

A háton és a hónalj mellett lerakódott zsír komoly esztétikai probléma,, és nem könnyen megoldható. Nehéz csinosan felöltözni, ha itt-ott kibugyog a háj. A videón látható gyakorlatok gyorsan orvosolják ezt a problémát

KAREMELÉS

Feszítsük meg izmainkat a kar kinyújtásával. Emeljük karjainkat párhuzamosan magunk előtt, emeljük őket a fejünk fölé, majd helyezzük őket vissza. A karok és a has izmait mindvégig feszítsük meg. 3×10 ismétlést végezzünk el belőle!

safe_image-9

KÖRKÖRÖS EVEZÉS

Ez egy nagyon hatékony gyakorlat a háton lévő zsírpárnák eltüntetésére. Kiindulási helyzetben a lábakat vállszélességben helyezzük el, testünket pedig 90 fokban hajlítsuk be. Ez egy izolációs gyakorlat, melynek során egyszerre csak egy kézzel dolgozunk. Kell, hogy súlyzót vagy valamilyen kisebb súlyt tartsunk a kezünkben és lassan végezzünk karkörzést a másik kar felé, majd hajtsuk be karunkat a mellkas felé és vegyük fel újra a kezdő pozíciót. 10-szer ismételjük meg, majd tartsunk 10 másodperc szünetet.

KÖNYÖKÖK TALÁLKOZÁSA

Tárjuk ki karjainkat oldalra, tenyérrel felfelé, ne emeljük őket vállmagasság fölé. 90 fokos szögben hajlítsuk be karjainkat, majd lendítsük őket előre. Közben a könyököket tartsuk közel egymáshoz, az alkarok érjenek is egymáshoz. 3×10 ismétlést végezzünk!

SZÁRNYPRÓBÁLGATÁS

Álljunk vállszélességben és enyhén hajlítsuk be térdeinket, hogy stabilabbak legyünk. Hajoljunk előre 90 fokos szögben, fejjel lefelé. Mindkét kezünkben tartsunk súlyzót, miközben a tenyereket egymás felé fordítjuk. A könyök magasságában enyhén hajlítsuk be őket. Emeljük karjainkat oldalra, valamivel a vállmagasságnál lejjebb. 2×8-10 ismétlést végezzünk belőle!

Hozzászólások: