Téged dobtak már így? Vagy Te szakítottál? 6 szakítás típus

Biztos veled is előfordult már, hogy miután szakítottál egy pasival, az ismerőseid azt kérdezgették: “És hogy lett vége?’ vagy hogy “Mi lesz ezután?”. Ezek alapján a kérdések alapján íme most a 6 leggyakrabban előforduló szakítási típus.

5561160_a1a02cdffcb3deaf2114d30ffb4afc69_wm

1. A “tartsunk egy kis szünetet” szakítás
Amikor úgy érzitek, hogy most picit sok. Most kell egy kis szünet, egy kis szabadság, egy kis levegő. Attól még szeretitek egymást, és egyszer majd folytatni fogjátok és újra együtt lesztek. Csak most egy kicsit külön, egyedül kell lennetek.
 
2. A “maradjunk barátok” szakítás
Amikor igazából nagyon szeretitek egymást, csak a kémia valahogy már nem működik kettőtök között. Meg ez az egész párkapcsolatosdi… De tényleg sok esetben előfordul, hogy bármilyen sokáig is együtt voltatok, végül szakítás után is barátok tudtok maradni.
 
3. A hirtelen felindulásból elkövetett szakítás
Egyáltalán nem tudjátok előre, hogy meg fog történni. Csak úgy alakul. Felkeltek, elindul a nap úgy, mint máskor mindig, minden rendben van, és aztán történik valami, és puff, vége is van.
 
4. A “soha többé nem akarlak látni” szakítás
Amikor a szakítás egy olyan dolog miatt történik, vagy olyan időben, amikor már annyira megutáltátok egymást, vagy haragszotok a másikra, hogy tényleg soha, de soha többé nem is akarjátok látni egymást. Amikor még egymás telefonszámát is kitörlitek a telefonjaitokból.
 
5. A nem is igazi szakítás
Amikor minden héten, minden csip-csup dolog miatt szakítotok. Amikor úgy mondjátok ki a “Vége!” vagy a “Szakítsunk!” szavakat, mintha azt mondanátok: “Szia!” vagy “Jó reggelt!”. De másnap már újra minden rendben van köztetek.
 
6. A ‘ti nem is akartatok szakítani, de muszáj’ szakítás
A ‘Rómeó és Júlia effektus’, amikor igazából minden klappol köztetek, tökéletesen összeilletek, imádjátok, szeretitek egymást, csak mondjuk a családotok ellenzi a kapcsolatot és meg is tesznek mindent, hogy az ne is működjön. Vagy mondjuk túl nagy a távolság köztetek… És ezért egy idő után belátjátok, hogy mindkettőtöknek jobb úgy, ha szakítotok.
Hozzászólások: