Vigyázz! Ezeket a hibákat valószínűleg te is elköveted a mosdóban!

Vannak olyan rossz szokások, melyeket valószínűleg te is elkövetsz a mosdóban. Ezeket jobb lenne elfelejtenünk, mert komoly probléma is lehet belőlük.

75769_telefonmosdoban

Sokan azt hiszik, hogy ha WC papírt terítenek az ülőkére, akkor kisebb az esélye annak, hogy elkapjanak fertőzéseket. Pedig valójában a baktériumok így is eljutnak hozzád, tehát az a legbiztonságosabb, ha nem ülsz rá.

A fürdőszobában fordíts nagy figyelmet a padló fertőtlenítésére, mivel ott sokkal több baktérium található, mint az ülőkén. A takarítást a padló fertőtlenítésével fejezd be, és ne járkálj mezítláb a mosdóban.

Ne hanyagold el a kézmosást, mert ez a legnagyobb bűn, amit elkövethetsz. Ezzel akadályozod meg a legtöbb betegség kialakulását és a baktériumokat is lemosod ilyenkor.

Ne telefonozz vécézés közben, mivel ilyenkor több időt töltesz abban a helyzetben, amikor a nagy dolgodat intézed és nagyobb az esélye az aranyérnek is. Ráadásul így a telefonod is kap egy kis mosdó-baktériumot.

A legtöbb nő hajlamos arra, hogy az együttlét előtt megy el vécére, pedig valójában utána kéne. Ilyenkor rengeteg húgyúti fertőzés kerülhet be.

Hozzászólások:

One thought on “Vigyázz! Ezeket a hibákat valószínűleg te is elköveted a mosdóban!”

Comments are closed.