7 bizarr csóktípus, amitől frászt kapunk

Annak ellenére, hogy gyakorlat teszi a mestert, mindenkinek voltak már rossz tapasztalatai a csókolózást illetően. Íme a legbizarrabb csóktípusok, amelyekre nem szeretnénk túl sokáig emlékez

6-11-300x187

1. A propellerA csók a szeretet, a tisztelet és a szenvedély jele, egy érzéki csók az első lépés is lehet egy bensőséges, szenvedélyes kapcsolat felé, és olykor azt is előirányozhatja, hogy milyen szerető lesz valakiből. A New York-i University at Albany kutatói szerint a nők gyakrabban csókolóznak érzelmi okokból, míg a pasik döntő többségének a csók  fékezőeszköz, ezért minél gyorsabban túl akarnak esni rajta. Azt, hogy mitől jó igazán egy csók, nehéz lenne meghatározni, hisz mindenki másra gerjed, ám a megkérdezettek 96%-ánál folytatást kizáró ok a kellemetlen lehelet vagy az ápolatlan fogak.
Azt hiszi, hogy ő a világ legtökéletesebb szeretője, a nyelve a szó szoros értelmében lélegzetelállító sebességgel forog és köröz. Ami a különösen rossz ebben, hogy ez a típus általában nem is veszi észre, hogy monoton keverése fárasztó és végtelenül unalmas.

2. A csúcsragadozó

Ezt a típust aligha lehetne csókkirálynak nevezni. Úgy cincálja és tépi az ajkaidat, mintha azok nyers húscafatok lennének, majd erősen ráharap a szádra, amitől kiserken a véred, s amikor a fájdalomtól könnybe lábad a szemed, azt hiszi, hogy a kéjtől párásodott be.

3. A rágcsáló

Mint a mókus fenn a fán, de tényleg olyan vidám, ha a kiszemelted úgy csócsálja a puha szádat alul és felül, mintha az egy mogyoró lenne? Ez a csók maximum annyira izgalmas, mint kihántolni a héjából a magot, és ha nem vagy résen, éles fogai másnap lenyomatként fognak virítani az ajkaidon.

4. A kaméleon

A változatosság nem mindig gyönyörködtet, ha az illető nem érzi, hogy mire van szükséged, és nem fogja a tested jelzéseit. A kitartásával és a lelkesedésével általában nincs hiba, csak épp veled fordítottan működik: amikor vad  akarnál, gyengéden közelít, és ha romantikus pillanatokra vágysz, elemi erővel tör rád, majd vadul és fájdalmasan harapdál.

5. A porszívó

Életmentő csóktípus. A száját lassan közelíti a tiédhez, majd egy hirtelen mozdulattal szinte bekapja az egész fejedet, úgy, hogy közben alig kapsz levegőt, és esélyed sincs a menekülésre. Egész addig fáradhatatlan a szívókája, amíg le nem merül az akkumulátora (vagy a tied), és ennek a csóknak a különlegessége, hogy gyakorlóinak többsége nem is szeret porszívózni.

6. A lagymatag

Kényelmes, kellemes társ, aki a legaktívabb pillanatokban is úgy mozog, mintha a világ vége közelegne. Nyelve akár egy horogra akadt hal, vergődik tétován, és hiába próbálod feltüzelni a libidóját, úgy tűnik, esélyed sincs a győzelemre. Az unalmas nyelvcsapások ugyanakkor jelenthetik azt is, hogy az illető csak azt akarja, így minimális energiákat fektet a csókolózásba és legszívesebben átugraná ezt a fejezetet.

7. Az anatómia nagymestere

Úgy látszik, intenzíven érdeklődik a belső szerveid iránt. Nyelvével körbetapogatja minden idegsejtedet, lemegy egészen a manduládig, kutatja a töméseket, megnyomja a bal felső sarokban, kopogtat a jobb oldalon, és szinte kényszert érzel arra, hogy jelezd, megtalálta a lyukas fogadat.

Mit tehetsz a rossz csók ellen?

Sokan eleinte feszengenek és zavarban vannak, illetve senki sem gondolatolvasó, hogy kitalálja, mi jó a másiknak. Ha tetszik az illető, és szeretnél esélyt adni a folytatásnak, légy türelmes, őszinte, interaktív, és mondd el vagy mutasd meg neki, mit szeretnél, mire vágysz.

Hozzászólások: