Csupán 4 hozzávaló kell, csodákra képes! Gyógyítja az egész testet!

Ez a gyógykeverék hatékonyan elpusztítja a rákos sejteket és segít a gyógyulásban is!

A következő gyógyító különlegesség nagyon jó hatással van a szív egészségére, védelmet biztosít azok számára is, akiknek korábban szívrohamuk volt.
Erősíti az immunrendszert, feltölti energiával az egész szervezetet és megtisztítja a bélrendszert a mérgező anyagoktól, így védve a bélflórát. Javítja az agyi funkciókat, a memóriát, megelőzi a belső gyulladások kialakulását, és talán ami legfontosabb, nem hagyja, hogy a daganatos sejtek elszaporodjanak.
Szükséges hozzávalók:
– 12 fej fokhagyma
– 1 kg méz
– 400 g búzaszem
– 400 g dió
– 15 citrom
Elkészítés:
Először a 400 g búzát tegyük bele egy tiszta edénybe, öntsünk rá vizet, és hagyjuk egy éjszakát állni. 10–12 óra elteltével öntsük le a vizet a szemekről, ismét töltsük fel vízzel az edényt, mossuk át a szemeket, majd az egészet egy gézen keresztül szűrjük le. Hagyjuk a búzát nedvesen az edényben, 24 óra elteltével be fog indulni a csírázási folyamat.
Ezután egy robotgépbe daráljuk le a kicsírázott búzát a megtisztított fokhagymával, dióval és 5 citrommal, ezeket héjastól kell felhasználni. A többi citromból a lét facsarjuk ki, és adjuk hozzá a korábbi keverékhez. A végén már csak a mézet kell beleönteni és egy fakanállal az egészet összekeverni. Befőttesüvegekben és a hűtőben tároljuk a gyógykeveréket. Három nap elteltével hozzá is foghatunk a kezelésnek.
Adagolás: reggeli, ebéd, vacsora és lefekvés előtt egy félórával kell bevenni 1–2 kanállal a gyógyító egyvelegből, amíg el nem fogy. Daganatos betegség esetén minden második órában kell enni a gyógykészítményből. Ha egészségesek vagyunk, akkor elég egy évben egy alkalommal elvégezni a kúrát, hogy megelőzzük a betegségeket.
Azok, akik kipróbálták ezt a módszert, úgy vélik, hogy minden feltétel adott ahhoz, hogy egészséges és hosszú életünk legyen. Ez a rengeteg vitaminnak, nyomelemnek, antioxidánsnak köszönhető.
Hozzászólások: