CSODÁVAL HATÁROS MÓDON SZABADULHATSZ MEG A BŐRSZÍNEZŐDÉSEKTŐL, SZEMÖLCSÖKTŐL. HIHETETLEN? PRÓBÁLD KI!

Az életkor előrehaladtával leginkább az arc- és kéz bőr és számos folt, anyajegy, és szemölcs jelenhet meg. Az öregedés jelei, és más különböző bőrproblémák könnyedén eltüntethetőek az alábbi gyógymódok segítségével.

1. Hozzávalók: méz, fásli vagy sebtapasz

Alkalmazás: tisztítsuk meg a felületet, ahol a bőrproblémánk található, kenjük be egy kevés mézzel, majd kössük be, vagy ragasszuk le egy sebtapasszal. Hagyjuk így 24 órán keresztül, majd ismételjük meg a műveletet.

2. Az almaecet is csodákra képes, a szemölcsel is felveszi a harcot. Kenjük be a bőrfelületet egy kevés almaecettel, majd kössük le, és hagyjuk így egy éjszakán át. Minden nap ismételjük meg a kezelést néhány héten keresztül, míg eltűnik a bőrproblémánk.

3. A banán segítségével könnyedén megszabadulhatunk a szemölcstől. A banánhéj belső fehér felével dörzsöljük át a szemölcsöt alaposan naponta többször, majd egy sebtapasz segítségével rögzítsünk rá egy kisebb darabot. Egy idő után a banánhéjnak köszönhetően könnyedén elmúlnak a szemölcsök. Fontos, hogy csakis bióbanánt használjunk.

4. Egy másik hatékony módszer lehet, ha egyszerűen több napon keresztül egymás után leragasztjuk a szemölcsöt sebtapasszal, hiszen alatta felpuhul a szemölcs, és jobban el lehet távolítani majd.

5. A kötés alá tehetünk egy kisebb szelet friss fokhagymát is, ezt kétnaponta cseréljük addig, amíg a szemölcs elmúlik.

Hozzászólások: