3 dolog, amit nem tehetsz, ha meg akarsz tartani egy férfit ? Pasiszemmel

Van egy közismert mondás, miszerint a pasit nem csak megszerezni kell, hanem megtartani is. Azonban az utóbbi sokatok számára nehézséget jelent. Hol a probléma? Hol rejlik a kulcs? Egyszerű a válasz ? Bennetek! Eláruljuk, hogy melyek az őrületbe kergető szokásaitok.

11 (1)

A kék felhők fodros tengerében lebegsz, a kis pillangók röpködnek körülötted, a rózsaszín köd nem csak csodálatos, és mámorító, hanem még illatos is ? igen, győztesnek érzed magad, hiszen megszerezted a számodra ?kiszemelt? pasit. Győztél! Ezek után a lehető legnagyobb összhangban és harmóniában telnek a napok ? minden passzol, DE a mi idegeink sincsenek vasból, a mi tűrőképességünk sem határtalan, tehát vannak bizonyos dolgok, amelyek ezt a tökéletesnek vélt világot lerombolják, hiszen a gyakori alkalmazások, a kis parazsat, amely bennünk fénylett, lángra tudja lobbantani. Nem akarok listaszerű lenni, hiszen nem vásárolni mész a sarkon levő közértbe, de lényegesnek tartok néhány kulcsot elrejteni a kistáskádba a megtartás érdekében, ez mindenkinek csak jól jöhet.

 

Hallgatni arany!

Minden kapcsolatban vannak veszekedések, viták, összezördülések. Minden egyén más és más temperamentummal rendelkezik, a szituációkat eltérő módon kezeli, azonban azt tudom neked tanácsolni, hogy a vitázást ne arra használd, hogy kiéld a színészi képességeidet, és a pasid meg a saját tűrőképességed határait feszegesd, hanem add ki magadból, ami fáj, ami oda tartozik, de ne lapozgass vissza a múltba, és hánytorgass ? erre semmi szükség. Ami megtörtént, azt már nem lehet meg nem történté tenni, és egészen biztosan az a dolog is megbeszélésre került. Fölösleges újra és újra kiteregetni, mert csak olaj a tűzre.

Gyötrő féltékenység!

Valóban kínzó, égető fájdalmat tud okozni az agynak, a gondolatmenetnek. Talán nincs is olyan kapcsolat, ahol ne merülne fel a féltékenység. Viszont a realitás érdekében fel kell vázolnom, hogy a gyengébbik nem hajlamos a túlzásokra. Ne kreálj magadban harmadik felet, ne aggodalmaskodj, ha csörög a telefon, a pasidnak előtted is volt élete, ne a facebook jelszavára kacsingass, ne szimatolj, mint egy kiskutya ? az idegen parfümillatot keresve, vagy névjegykártyát a zsebében. A gyanakvás gondolatát a lehető legmélyebb agyféltekédbe helyezd el, és élj az adott pillanatnak, bízz a párodban, önmagadban, és ne akard elüldözni a túlzásba vitt féltékenységi mániáddal.

Hagyj teret!

A pasid nem egy tárgy, amely a te tulajdonod, és mindig veled kell, hogy legyen. Volt élete előtted is, amelyet most is engedned kell élnie. Az, hogy állandóan a nyakán lógsz, és nyaggatod a közös programokkal, folyton csörögsz a telefonon, minden aprósággal ?zaklatod?, nem vezet jó irányba. Ne harcolj folyamatosan azzal a gondolattal, hogy csak veled, és veled legyen. Ne akard még az úgynevezett csajos programjaidra is elvinni csak, hogy együtt lehessetek. Ez egy?két alkalommal vicces, mókás, DE egy bizonyos idő után nagyon röhejessé tud válni, és a vége nem összebújás lesz.

Hozzászólások: