ISMERED A MÓDSZERT? ÍGY TŰNNEK EL A BETEGSÉGEK A LÁBADON KERESZTÜL!

Azt már sokan tudják, hogy a méregtelenítő lábfürdők egyszerűen csodás hatásúak. Az viszont lehet, hogy újdonság lesz, hogy nemcsak szebb, vonzóbb lesz a láb, de a betegségek mágikus módon távoznak a testből a lábon keresztül!

A receptek nem bonyolultak, drágák, bármikor kipróbálhatók.

1. Sós méregtelenítés

1      csésze keserűsó, 1 csésze tenésze tengeri só, 2 csésze szódabikarbóna. Amikor a víz forrni kezd, hozzáadjuk a sót, a keserűsót és a szódabikarbónát. 30 percig ázzon benne a láb, utána feküdjünk le, mert kimerültséget okozhat az erős méregtelenítő hatás miatt.

2.     Agyagos méregtelenítő fürdő

2 csésze bentonit agyag, 34 csésze keserűsó, illóolaj. Oldjuk fel a sót a forró vízfürdőben, és adjuk hozzá az olajat. Egy kis vizet keverjünk össze az agyaggal, keverjük simára. Soha ne használjunk fémeszközt erre. Öntsük az agyagkeveréket a fürdőhöz, és áztassuk bele a lábat 20 percig.

3.     oxigén méregtelenítő fürdő

2 csésze hidrogén-peroxid. 1 evőkanál száraz gyömbér por. Töltsük meg a kádat forró vízzel, és adjuk hozzá a hidrogén-peroxidot és a gyömbért. Merüljünk el ebben fél órán át, kitisztulnak a légutak és az izomfájdalmak eltűnnek. Szintén jó allergia és irritált bőr ellen.

■      A melegebb víz jobb méregtelenítő hatású

■      Ha van víz klóros és fluoros, adjunk hozzá néhány evőkanál bentonit agyagot, hogy minden vegyszert beszívjon.

Hozzászólások: