A PASIK NEM TUDNAK VISELKEDNI !!!!

Egy angol felmérésben több mint ezer nőt faggattak arról, mi a férfiak legbosszantóbb szokása. Eldobált zoknik? Felhajtott vécédeszka vagy hangos fingás? A színes és a fehér szennyes megkülönböztetésének a képességének hiánya? A szoba közepén vágott és repkedő körmök vagy a makacsság? Évfordulók, szülinapok elfelejtése?

s1

A versenyt toronymagasan a fürdőszobai etikett hiánya kategória nyerte. Hogy ez mit jelenthet, csak tippjeim vannak. A felhajtva felejtett ülőkét, vagy a vécékefétől való irtózást tudom e pont tartalmaként elképzelni. E kettőből a második nem is kérdés, miért bosszanthatja, aki találkozik vele.

A férfiak 8 legidegesítőbb szokása a felmérés szerint:

1. Fürdőszobai etikett hiánya (54%).
2. Rendszeresen az ágyon felejtik a nedves törölközőt (23%).
3. Összekeverik a padlót a ruhásszekrénnyel (15%).
4. Horkolás (a nők szerint ezt már kordában lehet tartani).
5. Szándékosan elszúrják a házimunkát, hogy ne kérjék meg őket rá újra.
6. Elfelejtik kicserélni a kifogyott vécépapírt.
7. Nem szedik össze a levágott körömdarabokat.
8. Nem képesek útbaigazítást kérni akkor sem, ha eltévedtek.
A férfiszemmel legidegesítőbb női szokásokat is igyekeztem górcső alá venni. Állandó panaszkodás a súly vagy fenékméret miatt? Öltözködési dilemmák? A férfiak által elvégzett házimunka kritizálása, kijavítása? A ?semmi? ? mint válasz, mikor nyilvánvalóan van valami baj.
Általános felmérést sajnos erről nem találtam, de a Facebookon ez a lista áll a témában.
1. Kémkedés.
2. Pózolás.
3. Mindent megosztunk.
4. Pasigyűlölet kinyilatkoztatása.
5. Saját képes albumok.
6. Korai kapcsolat beharangozása.
7. Művészfotók.
Aztán ott vannak azok a szokások, amelyek nemtől függetlenül bosszantóak lehetnek. A hiszti, a sértődés, a kritizálás vagy a faggatózás mind idekerülhetnek, de az orrtúrás, a csámcsogás sem valami szívderítő.
A kérdésem a végére pedig: szerintetek a nőknek és a férfiaknak melyek a legidegesítőbb szokásaik? Titeket mi bosszant? Vagy a legbosszantóbb mégis inkább az általánosítás és a hibák listázása lenne?
Hozzászólások: