HA VÉGIGCSINÁLOD AZ ALÁBBI KÚRÁT, AZ ORVOSAID IS MEG FOGNAK LEPŐDNI AZ EREDMÉNYEN!

Ha szervezetünkben csökken a vér oxigénszállító vörösvérsejtjeinek száma, akkor vérszegénység alakul ki. Egy felmérés szerint kimutatták, hogy a fejlettebb országok kórházba kerülő betegeinek közel 40%-a szenved vérszegénységben, melynek oka leginkább a vitamin- és ásványi anyagban szegény táplálkozás lehet.

Más súlyosabb betegségek is okozhatnak vérszegénységet, de a gyakoribb okok között a tápanyaghiány említhető. A vérszegénység lassan alakul ki, gyakran nem is tudjuk, hogy mitől vagyunk állandóan fáradtak, ingerlékenyek, miért csökken a koncentrációs képességünk. Tegyünk azért, hogy szervezetünk hozzájusson a megfelelő tápanyagokhoz.

Készítsük el az alábbi nem csak egészséges, hanem igen finom keveréket.

Hozzávalók: 200 ml méz, 200 gramm földimogyoró, 200 gramm szárított szőlő, 200 ml sárgarépalé, 200 ml céklalé, 2 citrom.

Elkészítés: mossuk meg a citromokat, vágjuk félbe, és vegyük ki belőle a magokat. Daráljuk le a héjával együtt, majd tegyük egy befőttesüvegbe. (Olyan citromot válasszunk, melyet nem kezeltek semmivel, így a héját is biztonságosan fogyaszthatjuk.)

Ezután adjuk hozzá a mézet, a sárgarépa levet, a céklalevet, és jól keverjük össze. A végén szórjuk meg az apróra vágott mogyoróval, a szőlővel, és ismét keverjük össze. Egy nagyon egészséges egyveleget kapunk, mely a hűtőszekrényben tárolva akár napokig is eláll. Minden étkezés előtt együnk meg belőle egy-egy evőkanállal.

Mivel semmilyen mellékhatással nem rendelkezik, bárki nyugodtan fogyaszthatja, hiszen energiával tölti fel a szervezetet. Ha valaki vérszegénységgel küzd, egy-két héttel a kúra után nyugodtan elmehet egy vérvizsgálatra, az eredményen meg fog majd lepődni.

Hozzászólások: