Két perc különbséggel haltak meg ? 73 évnyi házasság után

Lill és Will külön idősek otthonában éltek. Szinte egyszerre búcsúztak el az élettől.

William Wilson 93 éves volt, a felesége, Lillian Karr Wilson pedig 89.

73 éve kötöttek házasságot. A napokban mindketten meghaltak ? 2 perc különbséggel.

Lillian és William ? vagy ahogy ők mondták: Lill és Bill ? régóta Alzheimer-kórban szenvedett, ezért évek óta idősek otthonában ápolták őket; a feleséget Lexingtonban, a férj Wilmore-ban kezelték, de fiuk, Doug gyakran elvitte anyját látogatóba az apához.

Doug a Lexington Herald Leadernek elmondta: amikor utoljára látta édesapját, már nagyon rossz állapotban volt, oxigénmaszkot kellett viselnie. Mivel Will bácsinak annak idején saját rádióműsora volt (itt ragadt rá a Wild Bill becenév, ahogy még az idősek otthonában is hívták), a fia az utolsó találkozásukkor előadta neki az adás bejelentkező szövegét, és látta, hogy apja mosolyog az oxigénmaszk alatt.

Néhány nappal később, hajnali 3:52-kor csörgött Doug telefonja, közölték vele, hogy az apja meghalt. Öt perccel később a férfi ismét hívást kapott, abból a kórházból, ahol édesanyját ápolták. Az édesanyja is eltávozott az élők sorából.

Az utóbbi időben, amikor Lill és Will találkozott, már nem tudtak kommunikálni egymással ? de fiuk biztos benne, hogy szülei még ekkor is képesek voltak olvasni egymás gondolataiban. Lilliant és Williamet együtt temeti el a család.

Will-Doug-es-Lill(650x433)

Hozzászólások:

2 thoughts on “Két perc különbséggel haltak meg ? 73 évnyi házasság után”

Comments are closed.