10 női tulajdonság, amiért a férfiak egyszerűen bolondulnak!

A nőknek vannak olyan szokásai, amit szeretnének elrejteni az emberek elől. Mindig keresik a lehetőséget, hogy a legtökéletesebb oldalukat mutassák meg. Ám erre semmi szükség, mert az erősebbik nem képviselői, vagy éppenséggel a szerelmed, olyannak szeret amilyen vagy, nem kell semmilyen plusz ahhoz, hogy szépnek lásson. Cikkünk azzal a céllal készült, hogy felhívjuk a hölgyek figyelmét, mi tetszik valójában a férfiaknak. Készítettünk egy listát azokról a dolgokról, amiért bolondulnak.

A rakoncátlan, kócos frizura.

Ha hiszed, ha nem a férfiaknak nincs szükségük arra, hogy tökéletes göndör fürtjeid legyenek, vagy szög egyenes hajad. Nekik úgy vagy vonzó, ha vannak kósza tincseid és kócos a hajad.

Nyerő a természetesség.

Sok nő, még a ház alatti kisboltba is kisminkeli magát, sőt még akkor is ha leviszi a szemetet. Csajok erre semmi szükség, a férfi úgy fog megkívánni, ha látja természetes vonásaidat.

Kitüremkedő kis alhas.

A nők nagyon kényesek az alakjukra, képesek órákat edzeni és különféle diétákat folytatni, hogy lapos hasat varázsoljanak maguknak. Ám, ha megkérdezitek az erősebbik nem képviselőit, hogy melyik testalkatot tartják vonzónak, akkor biztos lehetsz benne, hogy a lapos has nem lesz közötte.

Mimikai ráncok, szarkalábak.

A nők kiborulnak, ha meglátnak egy apró kis ráncot az arcukon. Pedig, jobb ha nem fordítanak ennek nagy jelentőséget, ugyanis a férfiak szeretik, ha egy nő arcán vannak kisebb ráncok, mert az egyediséget szimbolizálja.

Nincs is jobb, egy jó étvágyú nőnél.

Hölgyeim, ha elmentek egy randevúra, nem célszerű salátát választani vacsora menünek. A pasik nem szeretik azokat a nőket, akik eltitkolják, hogy szeretnek enni. Jobb tiszta lappal indítani, és jóízűen elfogyasztani valami finomságot, mondjuk egy pizzát. Nem mellesleg, ha látják rajtad, hogy élvezettel eszel, akkor plusz pont jár érte.

Ez a 7 lesi fotó megmutatja, hogy néz ki Lady Gaga fürdőruhában!
Ha tudni szeretnéd, elküldjük neked a képeket üzenetbe!

A szemüveg öltöztet.

Régen sokan gáznak tartották a szemüvegeket, és mindent megtettek annak érdekében, hogy ne menjenek benne emberek közé. Ma már szerencsére, nincs is vonzóbb annál, mikor egy nő szemüveget visel, főleg, ha azt emelt fővel tudja hordani.

Mikor meglátszik a bikini nyoma.

A nőket nagyon zavarja, ha fehér részek maradnak a testükön egy napozás után. Ezért képesek elmenni szoláriumba, hogy megpróbálják elfedni ezeket a részeket. A férfiak viszont pont, hogy imádják a fehér részeket, mert ez azt jelenti, hogy csak nekik van jogosultságuk látni azokat a testrészeket.

Hosszú szoknyát viselő nő.

Hiába takarnak sokat a testalkatból, a férfiak mégis oda, meg vissza vannak érte. Ők azt vallják, hogy nagyon nőies ruhadarab. Általában nyáron viselik őket, és az áttetsző anyagok sejtelmesek számukra, ami felettébb felkelti érdeklődésüket.

Ha egy lány mezítláb közlekedik a lakásban.

A férfiakat teljesen elvarázsolja, mikor meglátják a szeretett nőt mezítláb járkálni a lakásban. Azt, hogy miért tartják ezt vonzónak, még ők maguk sem tudják.

A reggeli nyújtózások.

Nincs reggel, mikor az ember ne nyújtózna egy nagyot az egész éjszakai fekvés miatt. Mivel senki sem nyújtózkodik ugyanúgy, ezért az erősebbik nem képviselői ezt szintén egyedinek és vonzónak találják. Ha a párod előtt nyújtózkodsz, biztos lehetsz benne, hogy újra beléd szeret.

Hozzászólások: