Erről árulkodik a kisujjad! Figyeld meg és elemezd!

Kezeink sok mindent elárulnak, az ujjak hosszából, formájából például személyiségi jegyeinket olvashatjuk ki. Az alábbiakban elárulunk egy-két titkot!

Fektesd le egy sima felületre a bal kezedet, és vizsgáld meg a kisujj és gyűrűsujj viszonyát. Megtudhatod, hogyan viselkedsz emberi és társas kapcsolataidban, mi a legjellemzőbb szerelmi életedre.

kisujj-személyiség

1. Ha a kisujj pont a gyűrűsujj felső szakaszáig ér

Kiváló kommunikációs készséggel rendelkezel. Ha lehetőséged adódik valakivel kettesben maradni, és beszélgetni, sikereid garantáltak. Ne gondolkozz sokat, csak őszintén mesélj, és légy érdeklődő, nyitott. Higgyél önmagadban, és a belső erődben.

2. Ha a kisujjad a gyűrűsujj felső szakaszánál egy kicsit fentebb ér

Okosan és megfontoltan tudsz kommunikálni, pontosan tudod, hogy mikor mit kell mondani. Az érzelmek kifejezése számodra gyerekjáték. Kedves, szelíd és nagylelkű vagy mindenkivel. Légy óvatos, sokan félreérthetik ezt a nagylelkűséget, kihasználhatják az őszinteséged. Picit légy visszafogottabb, ha komolyabb partnerre vágysz.

3. Ha a kisujj nem ér el a gyűrűsujj felső szakaszáig

Még ha igazán vonzódsz is valakihez, nem mindig tudod ezt őszintén kimutatni. Először mindig megvárod a másik személy véleményét, reakcióját, csak azután lépsz. Persze nem ronthatsz ajtóstól a házba, jó, ha egy kicsit visszafogottabb vagy. Próbálj SMS-ben, chaten kommunikálni, ismerkedjetek szép lassan. Írásban sokkal könnyebb kifejezni az érzéseket, meglátod.

Hozzászólások: