A csók hatalma ? Pasiszemmel?

Pasiszemmel is kevés izgalmasabb dolog van, mint egy szenvedélyes csók, amiben a nő teljes lényével benne van. A csók mindent eldönt. Az első csókra mindenki emlékszik. A csók a megcsalás kapuja. És a csók azt is megsúgja, ha vége?

380587_394314537297917_912583235_n-300x225

Ha lehunyjátok a szemeteket, rengeteg csók emlékképe villan be Nektek. Erre fogadni mernék. Sokkal előbb jutnak ezek az eszünkbe, mint az együttlétek. Néha nem is tudjuk, mitől lesz egy csók emlékezetes. Talán a pillanattól. Attól az érzéstől, ami akkor és ott megragad minket, és úgy tűnik, örökre elkísér. A csóknak óriási jelentősége van. Valamint nagy-nagy hatalma. Egy félénk szájra puszi is ugyanolyan varázserővel bírhat, mint egy vad, veszett, viharos smacizás. A vágyakat sok mindennel fel lehet korbácsolni, de egy szenvedélyes csókolózásnál aligha kell jobb. Férfit és nőt egyaránt annyira beindít, hogy onnan nemigen van visszaút. Ha jó. Mert a csók olyan, mint a ? : ha működik, okés lehet minden, ha viszont rossz, akkor annyi az egésznek. Mert a csók beszédes. A csók árulkodik arról, ha valami nincs rendben.

Pasiszemmel talán inkább vagyunk kaphatók arra mint a  a csókra. Vagyis lehet, hogy utóbbi tényleg nem működik igazi érzelmek nélkül?

Itt az ideje, hogy egy nyelvet beszéljünk?

Nem létezik olyan ember, aki ne emlékezne az első csókra. Kivétel ez alól, ha seggrészegen, egy diszkó mögött csőrözött össze a táncparkett lecsúszott királynőjével vagy csődörével, de erre talán jobb is, ha nem emlékezik. Az első csók mérföldkő. Onnantól kezdve leszünk valakik. Én például tisztán emlékszem arra, hogy általános iskola hetedikesként betegen feküdtem otthon, amikor az egyik osztálytársnőm meglátogatott. Hozta a leckét ? meg az első csókot. Ő már rutinos volt, én nem. De állítólag egész jól teljesítettem. Persze gyorsan kértem is a repetát. A Hölgy később? hát, hogy is mondjam? elég érdekes karriert futott be egy bizonyos iparágban, de az első csókért akkor is örökké hálás leszek, és emlékezni fogok rá. De meggyőződésem, hogy MINDEN kapcsolatban jelentősége van az első csóknak. És ezeket sem felejtjük el. Lehet, azért, mert annyira rossz volt.

A nyálas-nyelves nagyszájú

Nem lehet megmondani Pasiszemmel, hogy igazán mitől rossz egy csók. Persze, vannak kerülendő elemek. Nem érezzem például úgy, hogy a csaj épp arra készül, hogy felfalja az egész fejem. Vannak, akik ki nem állhatják, ha túl nyálas a smaci. Férfiként mi általában bírjuk ezt, a nőket viszont sokszor zavarja. Attól is rossz lehet, ha különböző fogalmaink vannak a csókolózásról. Amíg az egyik fél hevesen szereti, a másik visszafogottabban. És ha ők találkoznak? A smár-party legyen olyan, aminél azt érzed: bárcsak sose hagynánk abba. Teljesen mindegy, mitől vagy miért csókol rosszul valaki. Ha nincs meg ez a ?te jó ég, mit művel a nyelvével!? állapot, ha nem hoz izgalomba, akkor annyi. Nem volt még olyan kapcsolat, ami rossz csókra épült volna. Esetleg adunk neki még egy esélyt, de ha úgy sem? lehetünk bármekkora lelki társak, ha fizikai síkon nem működik a dolog, felejtős kategória lesz a közös jövő.

Tilosban

Egy barátnőm tette fel nekem egyszer ezt a kérdést: ?Szerinted hol kezdődik a megcsalás??. Nem kellett sokat gondolkodnom a válaszon: a csóknál. Ölelgetni szoktuk a haverjainkat (pláne részegen), egyszer-egyszer vigasztalólag megsimogatjuk a kolléganőnk vállát ? ezek mind beleférnek. De a csókkal átlépünk egy határt. Egy érzelmi határt. Szoktuk mondani: ?nem történt semmi, csak smároltunk?. De. Akkor már nagyon is történt valami. És ezt épp egy Hölgy ismerősöm világította meg nekem: ?Hidd el, ha egy nő úgy igazán csókolózott Veled, tehát nem csak a buli hevében tette meg, akkor biztosan többet jelentesz neki?. Lehet. Pasiszemmel, bár tartom, hogy valóban innen kezdődik a félrelépés, azért nem tulajdonítanék ennek olyan nagy jelentőséget. Lehet csőrözni pusztán az élvezet kedvéért, és lehet úgy, hogy az érzelmek vezérelnek. Előbbi tényleg nem nagy ügy. Csak jön, és megtörténik.

Sok csók, és más semmi?

És ha már itt tartunk: az sem létezik csók nélkül. Jó, állítólag igen, a ?hivatásos? Hölgyek pont amiatt nem csókolnak, mert abban van érzelem. Nem tudom, ezen a téren nincs tapasztalatom. De abban igen, hogy kevés dolog pörget be minket annyira, mint egy csókolózás. Régi cimborám mesélte egyszer, hogy anno a nőjével szinte egy egész délutánon keresztül falták egymás ajkait. Semmi több, csak ennyi. A srác azt mondta, hogy kevés ennél erotikusabb élményben volt része. Elárulok nektek egy Pasitrükköt. Amikor közben épp nem ágaskodik annyira az, aminek amúgy meredeznie kéne, a csókhoz folyamodunk segítségért. Ha olyan partnerrel vagyunk, aki ezt hevesen viszonozza, nem marad el a kívánt hatás. Ebből is láthatjátok, hogy a csók nekünk, férfiaknak is nagyon fontos. Néha nem is kell több. Amikor végre összejössz azzal a lánnyal, akit annyira szerettél volna, és rászánod magad a csókra, amit Ő viszonoz? akkor úgy érzed: megérkeztél. A helyeden vagy.

Csókja megmondja, utadat kiadja?

Napokra feltölthet, ha viszonozzák azt a csókodat, amiről azt gondoltad, sosem fog elcsattanni. Ilyenkor minden szép és jó, ám a dolgok változnak. Aki egy nap olyan szenvedéllyel tapadt az ajkaidra, hogy azt érezted, már sosem váltok szét, egy nap kerülheti a szájak és nyelvek csatáját. Az pedig minden szónál árulkodóbb. Mondhatja, hogy ?semmi baj?, meg hogy ?minden rendben?, de ha nem kívánja a csókod, ott valami tuti nem okés. Így pedig a csók nemcsak az érzelmekről, hanem azoknak a hiányáról is vall. Itt kezdődik az elhidegülés. Az előjele a bajnak. Halogatni lehet, de felesleges. Ha nem kívánjuk a csókot, nem kívánjuk a másik közelségét, az érintését. A másikat. De Pasiszemmel annyit mondhatok, hogy ez sokszor tudatos elfojtás. Nem akarjuk, hogy a csók félrevezető legyen. Hogy azt mutassa, minden rendben, közben meg valami nagyon nincs rendben. A csóknak hatalma van. Nem élhetünk nélküle. Illetve élhetünk, csak nem érdemes. Mondom ezt nagyon komoly Pasiszemmel.

Hozzászólások: