4 dolog, amiről ne beszélj a pasikkal

Bár macsónak és magabiztosnak mutatják magukat, a férfiak is csak emberek, és könnyedén lenullázódik az önbizalmuk. Mik azok a témák, amik nem jönnek be nekik?

Egy nemrég készült felmérésben pasik árulták el, hogy melyek azok a szituk és témák, amik teljesen lelombozzák őket, ha szóba kerülnek egy számukra fontos lánnyal akár a megismerkedés elején, akár később:

Young Couple At Restaurant
Young Couple At Restaurant

A lepukkant kocsijuk (ha lepukkant a kocsijuk): Egy férfinál az autó fontos kérdés, és ha nincs annyi pénze, hogy egy igazán fullos járgányt szerezzen be, akkor is imádja. Nem zavarja, ha beragad a váltó, vagy kopott az ülés? egészen addig, amíg egy lány bele nem huppan. Véletlenül se mondj semmi rosszat a kis kedvencéről, ha egy magabiztos pasival szeretnél beszélgetni a továbbiakban.

Egy cikis rokon: Amúgy is stresszes, amikor bemutat a családjának, de ha előkerül egy politizáló nagymama, részeges nagybácsi vagy szemtelen unokaöcs, csak fokozza a hatást. Az is fontos, hogy te tetsszél nekik, és ugyanez fordítva. Ne mondj senkire semmi rosszat, ha pedig valaki illetlen megjegyzésekkel illet, maradj higgadt és kedves.

Ha pocakot eresztett: Úgy tűnik, hogy a pasidat egyáltalán nem zavarja, hogy a kockás hasa hirtelen egy nagy párnává változott? Pedig ez nem igaz! Hidd el, hamarosan újra formába lendül, akkor is, ha nem cseszteted folyamatosan. Ha pedig elkezdi leadni a fölösleges kilóit, dicsérd meg, milyen szuperül fest, mert az erőt ad neki!

Ha nem elég művelt: Gondolj bele, az első randitokon ültök, és te arról mesélsz, hogy múlt nyáron Madridban voltál, és azóta is odavagy azért a pici galériáért, amit ott ismertél meg, ráadásul nemrég elvégeztél egy festőtanfolyamot. Ő ezt talán tudja übereleni, de nagyobb a valószínűsége, hogy nem? Olyan témákat hozz fel, amikhez a többség hozzá tud szólni, és nem érzi, hogy teljesen alulmarad!

Hozzászólások:

One thought on “4 dolog, amiről ne beszélj a pasikkal”

Comments are closed.