2019-es Kínai Horoszkóp: a Disznó Éve stabilitást és pozitív fejlődést tartogat

A 2019. február 5-én kezdődő és 2020. január 24-ig tartó Disznó éve a kínai horoszkóp szerint minden jegy számára kedvező lehetőségeket és pozitív fejlődést tartogat!

Nézzük, mit tartogat a kínai horoszkóp szerint a Disznó éve számodra!

Patkány

Ez az év boldogságot, jólétet és sok új barátot tartogat számodra. Néhány régi kapcsolatodról azonban kiderülhet, hogy inkább hátrányodra vannak, mint előnyödre. Az üzleti és a magánéletedben is pozitív változásra számíthatsz, főleg, ha egyedülálló vagy. Keményen meg kell dolgoznod a sikereidért ebben az évben, de a végső megelégedettség megér minden fáradtságot. Emésztési problémákkal is meg kell küzdened, jó, ha messziről elkerülöd a zsíros-, és a feldolgozott élelmiszereket.

Bivaly

Sikerül lezárnod a 2018-as év negatív eseménysorozatát, és végre te is élvezheted az élet pozitívabb oldalát. Kissé kimerültnek érzed magad fizikailag, de hidd el, csak a kezdet ilyen nehéz. Fordíts nagyobb figyelmet a kapcsolataidra, és igyekezz kedvesebb, odaadóbb lenni. Pénzügyi területen is sikereket könyvelhetsz el ebben az évben, semmi okod nem lesz a panaszra, csak légy egy kissé türelmesebb.

Tigris

Izgalmakkal tele lesz ez a éved, csupa kiszámíthatatlan események várnak rád. A legjobb, ha megpróbálsz nagyon laza maradni, ne vedd szívedre a dolgokat, mert a végén úgyis minden a legjobban alakul. Légy óvatos, de maradj tettre kész, ne húzódj vissza túlságosan. Sikereid láttán ne bízd el túlságosan magad, mert könnyen két szék közé ülhetsz.

Nyúl

Nagyon szerencsés év vár rád, ha bajba kerülsz mindig könnyen kapsz segítséget. A karrieredben lépésről-lépésre, kiszámíthatóan haladsz felfelé, minden lehetőséget megkapsz a fejlődésre. Mivel nehezen alkalmazkodsz, és kissé gyanakvó vagy, kapcsolataidban nézeteltérésekkel kell számolnod. Légy egy kicsit rugalmasabb, vedd figyelembe mások akaratát is. A megfelelő hozzáállás, és a megfontolt döntések most sokat segíthetnek.

Sárkány

Pénzügyileg nagyon szerencsés lesz számodra a 2019-es év. Nehézségek mindig lesznek az életedben, de most olyan segítő energiák vesznek körül, hogy szinte meg sem érzed a problémák súlyát. Mintha minden magától rendeződne, és alakulna pozitív irányba az életedben. Fennáll viszont egy baleset lehetősége, légy óvatosabb!

Kígyó

Mind a magánéletedben, mind a karriered területén komolyabb változásra, és egy csalódással eltöltött időszakra kell számítanod. Maradj optimista, és türelmes, koncentrálj arra, hogy minden elmúlik egyszer, és akkor sokkal könnyebben fogod átvészelni ezt az időszakot. Légy óvatos, ne rohanj, most megalapozhatod a sikeres és boldogabb jövőd.

A karrieredben egy kisebb káosszal, és kiszámíthatatlan időszakkal kell megküzdened. És sajnos a párkapcsolatodban sem sok jó vár rád ebben az évben, minden bizonnyal egy szakításon fogsz átesni. Gondolj arra, hogy mindennek megvan a szerepe az életben. Vigyázz magadra, és koncentrálj arra, hogy ki is vagy valójában, így megtudhatod, hol a helyed a világban.

Juh

Kifejlett együttműködési és diplomáciai készségednek köszönhetően komoly sikereket érhetsz el az üzleti életben ebben az évben is. Viszont, amíg el nem éred a kívánt sikert, maradj óvatos, jobb, ha nem avatsz be mindenkit a terveidbe.

Majom

Személyes kapcsolataidban és a magánéletedben időközönként viharfelhők vonulnak át ebben az évben. A családi viták már-már megszokottá válnak, de ahelyett, hogy dühöngenél, inkább próbálj változtatni, amin lehet. Hajlamos leszel ebben az évben a vitatkozásra, és emiatt állandóan konfliktusokba keveredsz, jó lenne, ha visszafognád egy kicsit magad.

Kakas

Összességében jó éved lesz, viszont nem árt, ha egy kicsit jobban vigyázol a pénzedre, mert hanem könnyen adósságokba keveredhetsz. Ne cselekedj meggondolatlanul, mielőtt döntenél, hallgasd meg mások véleményét is.

Kutya

Ez az év számodra a pihenést hozza el, nagy kihívás lesz, hogy egy kicsit le tudj csendesedni és visszafogd a mindennapi rohanást, és a stresszt. Ha nem iktatsz be egy kis pihenőt, rossz vége lehet. Hallgass a megérzéseidre, és akkor sokkal könnyebben fogsz jó döntést hozni.

Disznó

Ebben az évben sikerül korrigálnod a régebbi hibáidat, így akadályok nélkül haladsz a kitűzött cél felé. Házastársaddal komolyabb vitákra számíthatsz, egy ideje már eléggé forrong a levegő köztetek. Jobb, ha megbeszélitek a problémákat, mielőtt teljesen elmérgesedne a helyzet. Számodra ez az év az egészség éve, maradj optimista, és akkor minden rendben lesz.

Forrás

Hozzászólások: