9 pasi, aki meg fog csalni

Ha ránk hallgatsz, ezt a 9 pasitípust messzire elkerülöd.

01. Akiknek az életkora 9-esre végződik
Tehát a 19, 29, 39, 49 ? és így tovább évesek ? Mivel egy új korszak, egy új X előtt állnak, így ilyenkor általában rájuk tör egy kisebb (vagy nagyobb) kapuzárási pánik. Szükségük van valami nagy változásra. És ezt sokszor egy új nő személyében kapják meg.

02. A magas pasik
Egy nem olyan régi kutatásból kiderült, hogy a magas pasik hajlamosabbak a hűtlenségre. Nem vicc, állítólag a 180 centiméter feletti férfiaknak nem árt időnként a körmükre nézni?

03. A ?kockák?

A számítógépguru, kocka, túl jófiús külső csak a látszat. Vigyázz velük, mert ha valaki, hát ő úgy eltünteti az előzmények közül, hogy melyik társkereső oldalakon járt, hogy hány pikáns SMS-t vagy e-mail váltott és kivel, hogy ihaj?

04. Aki állandóan üzleti úton van
Vagy legalábbis azt mondja. De ha ott is van, gondolj csak bele, hogy a rengeteg utazás során hány embert ismer meg, mennyi alkalom adódik? és ilyenkor te nem vagy ott, nem látod, lehet, hogy soha nem is fogod megtudni, hogy mit csinál ott?

05. A Twitterezők
A Missouri Egyetem kutatása szerint a közösségi média megszállottjai csalfábbak, mint azok, akik csak kevés időt töltenek például a Facebookon. A leginkább hűtlenek viszont a kutatás szerint a Twitterezők.

06. A rocker
Egy hűtlen házastársaknak szóló weboldal felmérése szerint a megcsalók 41 százaléka inkább rockzenét hallgat, mint bármi mást. Szóval mielőtt összejössz egy pasival, mindenképp faggasd ki, hogy milyen zenét szokott hallgatni.

07. Aki fiatalokkal barátkozik
Szintén egy felmérés szerint a hűtlen férfiak nagyon nagy százaléka jóval fiatalabb nővel csalja meg párját, feleségét. Ez általában akkor fordul elő, hogy ha fiatal körben mozog, fiatalabbak a barátai is, esetleg a kollégái. Szóval ha fiatal nők veszik körbe a pasidat, vigyázz!

08. A jó hallgató
Az a pasi, aki nem beszél túl sokat, hanem inkább hallgat, veszélyes lehet. Félő, hogy azt a sok mindent, ami benne van, azt inkább valaki mással beszéli meg, helyetted.

09. A titkolózó
Ha nem szeretné a kapcsolatotokat nagy dobra verni, és találkozni is titokban, nem túl szem előtt lévő helyeken szoktatok, akkor szintén félő, hogy rajtad kívül valaki más is van az életében.

20121019-szeress-4-tipikus-ok-amiert

Hozzászólások:

2 thoughts on “9 pasi, aki meg fog csalni”

Comments are closed.