Ezzel a recepttel méregtelenítheted a hónaljad és megelőzheted a mellrák kialakulását!

Több klinikai vizsgálat során felfedezték már, hogy a mellrák és más egyéb daganatok a nők esetében a hónalj területén alakul ki. A legtöbb toxin, vagyis méreganyag ugyanis az itt található szövetekben húzódik meg, ami később mellrák kialakulásához is vezethet.

A hónalj méregtelenítése most biztosan meglepő szó, pedig egy nagyon hatékony módja annak, hogy megszabaduljunk a rák kialakulásáért felelős méreganyagoktól. Egyéb laboratóriumi vizsgálatokból az is kiderült, hogy a mellrák kialakulásáért sajnos egyre nagyobb százalékban a dezodorok is felelősek, összetevőik között ugyanis sok rákkeltő anyag szerepel.

Az alábbi hónalj méregtelenítő recept segít megtisztítani a pórusokat, ?kiszedni? a méreganyagokat és a vegyi maradék anyagokat. Rendszeres használatával az eddig elkészült eredmények alapján nagy mértékben megvédhetjük magunkat a mellrák kockázatával szemben.

Hozzávalók:

  • 3 csepp rozmaring illóolaj
  • 1 teáskanál almaecet
  • 1 evőkanál bentonite agyag
  • 5 csepp koriander illóolaj

(bentonite agyag: Az agyag ismerete és felhasználás az ókorig nyúlik vissza. Az egyiptomiak az agyag tisztító hatását nemcsak a beteg gyógyítására használták, hanem a halottak mumifikálására is, kiemelkedő antiszeptikus hatása miatt. Az ókor összes népe ismerte gyógyító hatását, gyógyírként használták főleg külsőleg. Az agyaggal való gyógyítás csodát tesz a lábak nyílt sebeinél, forró víz okozta égéseknél, sugárkezeléseknél, méh és darázscsípéseknél vagy pókcsípéseknél, a végbél repedéses sebeinél. )

checking_breast_cancer

Elkészítése:

Egy tálban keverjük össze az agyagot az almaecettel, majd adjuk hozzá az illóolajokat és kevergessük addig, amíg lágy masszát nem kapunk.

Használata:

Naponta használjuk a megtisztított, száraz, dezodortól mentes hónaljon. Vékony rétegben vigyük fel, hagyjuk hatni pár percig, majd mossuk le. Ha kényelmesebb és egyszerűbb számunkra, válasszuk az esti órát, lefekvés előtt.

Hozzászólások: