3 ok, amiért soha ne kezdj viszonyt nős férfival

Egy nős férfi szeretőjeként az élet nem egyszerű, sőt, a legtöbbször megalázó és bántó. Ráadásul a titkolt viszony általában tiszavirág-életű.

1

Eleinte még minden olyan, mint egy mesében. A férfi hódító, sármos, udvarol, bókol, szinte izzik közöttetek a levegő. Ki törődik ilyenkor azzal, hogy családja van? Hiszen neked küld szerelmes üzeneteket, rólad ábrándozik, veled tölti minden szabadidejét. A helyzetet akár ideálisnak is nevezhetnénk. Feltéve, hogy tényleg beéred ennyivel.

Mindenben alkalmazkodnod kell hozzá

Ez a legfontosabb szempont, amit tudomásul kell venned. Neki ugyanis igen kötött az ideje, és nem csupán a munkahelyével, a családjával is osztoznod kell rajta.

Ha tehát belemész egy ilyen kapcsolatba, igen sok türelemre és rugalmasságra lesz szükséged. Akkor találkoztok, amikor neki megfelelő, oda mentek, ahova ő akar, addig maradtok együtt, ameddig meg tudja oldani. Azt, hogy te mit szeretnél, felejtsd inkább el.

Ha egy nős férfi szeretője vagy, kicsit az ő életét is éled. Bármennyire könnyűnek és megoldhatónak tűnik ez eleinte, annál jobban nyomaszt majd az idő előrehaladtával. Nem nagyon tudsz tervezni, külön programot csinálni, hiszen mindig ott lebeg a lehetőség, pont akkor tudna elszökni hozzád egy kis időre.

nős

A látszatnak higgy, ne a szívednek

Készülj fel arra is, hogy időről időre kellemetlen helyzetekbe kerülhetsz. A jelenlétedben cseveg majd afeleségével, amikor az rácsörög váratlanul a mobilján. Hiába mész diszkréten távolabb, úgyis hallani fogod, hogy milyen kedvesen válaszolgat a neje kérdéseire, és hogyan fogadkozik: sietni fog haza.

Sután elszabotálja, hogy bemutasson téged azoknak az ismerőseinek, akikkel véletlenül összefuttok az utcán. Így idétlenül téblábolhatsz mellette, miközben vizslató szemek bámulnak rád, és persze mindenki sejti, kije is vagy valójában a pasinak. És kalkuláld bele azt is, hogy bármi van a gyerekeivel, ők ? érthető módon ? mindig sokkal fontosabbak lesznek számára, mint te.

Az a legpokolibb, ha netán tőled kér tanácsot a házasságával kapcsolatban. Nem jössz ki jól belőle. Ha ugyanis vele együtt szidod a feleségét, szinte biztosan megharagszik rád, és végleg elvágod magad nála. Amennyiben megpróbálsz pártatlan maradni, gyanakodni kezd, hogy nem szereted őt eléggé. Abban az esetben meg, ha valóban segítő tanácsokkal látod el, valószínűleg megszakad aszíved.

Tudnod kell, mit szeretnél

A statisztikák kegyetlenek, a nős férfiak döntő többsége előbb vagy utóbb véget vet külső kapcsolatának, és akkor magadra maradsz. Már csak ezért sem szabad hiúábrándokba kergetned magad. A szeretők ugyanis jönnek, mennek.

Érdemes eltöprengened tehát azon, vajon milyen üzenetet küldesz magadról a férfiaknak, mi az oka annak, hogy inkább átmeneti partnert, nem élethosszig tartótársat látnak benned. Ha erre a kérésre megtalálod a választ ? ebben például aHellinger-féle családállítás is segíthet neked -, valós döntési helyzetbe kerülhetsz. Elfogadod ezt a posztot, és újra meg újra a párkapcsolatok kezdeti, legizgalmasabb időszakát éled át. A jelen lángoló szerelemeiért azonban be kell esetleg áldoznod a jövőd egy részét is.

Hozzászólások:

6 thoughts on “3 ok, amiért soha ne kezdj viszonyt nős férfival”

Comments are closed.