13 jel, hogy túl öreg vagy a fesztiválokhoz

25 év fölött, dolgozó emberként fesztiválozni egyértelműen egy egészen más élmény, mint tizenévesen. Nem kifejezetten jobb, vagy rosszabb, egészen egyszerűen csak más. Megmutatjuk, miért!

1. Fémes szájízzel és a másnapos hascsikarások emlékével nézed a fesztivál kapuja előtt kannás bort ivó fiatalabb nemzedéket, miközben kissé gyorsabban szeded a lábad, hogy minél hamarabb odaérj a válogatott borokat kínáló fröccsfaluba.

giphy

2. Bár már dolgozó ember vagy, ezért lenne pénzed arra, hogy annyit igyál amennyit csak akarsz, ehhez vagy nincs kedved, vagy nem bírod, vagy egyszerűen nem tudsz már eleget inni.

giphy (1)

3. A koncerteken állva hirtelen zavarni kezd, hogy mindig, mindenki pont arrafelé akar elvonulni, ahol te békésen élveznéd a koncertet.

4. Már az is energiával és a bulizás érzésével tölt el, ha csak kicsit bólogatsz a tömegben, miközben körülötted a többiek felszabadultan ugrálnak és kalimpálnak.

giphy (2)

5. Ha valaki a tömeg tetején úszva közeledik feléd az első gondolatod az, hogy jézusom, csak nehogy erre jöjjön!

giphy (3)

6. Ha elered az eső, akkor nem pólódat letépve rohansz ki táncolni a sárba, hanem vagy felveszed a gondosan bekészített esőkabátodat, vagy fejvesztve menekülsz a legközelebbi sátorponyva alá.

giphy (4)

7. Ha az esőben szétázott, vizes pólós lányokat látsz az első gondolatod nem az, hogy SZEX, hanem, hogy a kis hülyék meg fognak fázni.

giphy (5)

8. Míg régebben idegesítettek a koncerteken körülötted smároló párok, most nosztalgiával és enyhén fátyolos szemekkel figyeled a szerelem a kibontakozó csodáját a fogszabályzós tinik között.

giphy (6)

9. Korábban sosem tűnt fel neked a körülötted állók életkora.

giphy (7)

10. A harmadik koncert közepén úgy elkezd fájni a derekad a sok álldogálástól, hogy arról kezdesz fantáziálni, bárcsak inkább a hátadat masszírozná zenélés helyett a kedvenc együttesed énekese.

giphy (8)

11. Nem vágyakozva, csorgó nyállal mész végig a büfésoron, hanem ha éhes vagy eszel. És úgy tűnik, sokkal többször vagy éhes mint 10 évvel ezelőtt.

giphy (9)

12. Nem sajdul bele a szíved, ha alkoholmentes italra kell kiadnod pénzt.

giphy (10)

13. Amikor elérkezik a lefekvésed szokásos ideje, hirtelen kontrollálatatlan álmosság jön rád és képes vagy elaludni a legdurvább reszelős partysong közepén is.

giphy (11)

Hozzászólások: