Egy teáskanálnyi ebből a dologból segít 3-szor több zsírt elégetni!

Azok az emberek, akik gyakran harcolnak a súlyvesztéssel általában mindenféle módszert megpróbálnak, hogy sikerüljön elérniük az álmodott alakot.

tobbzsir

A legfrissebb tudományos eredmények alapján bizonyos fűszerek kifejezetten jó hatással vannak a fogyásra és az anyagcserére. A köménymagot tekintik az első számú zsírégetőnek. Amellett, hogy ez az egyetlen fűszer háromszorosára növeli a zsírcsökkentést, harcol a magas vérnyomással, méregteleníti a májat, serkenti az emésztést, csökkenti a vízvisszatartást és enyhíti a különböző bőrproblémákat is. Egyes tanulmányok szerint a kömény hatásos a súlycsökkentésben, miközben természetes módon csökkenti a koleszterinszintet és a zsírt a szervezetben.

Mindezen túl, egészségügyi előnyökkel is rendelkezik a kömény, anti-diabetikus és rákellenes tulajdonságokkal is bír. Erősíti az immunrendszert, elpusztítja az egészségre káros mikróorgazmusokat. Erős antioxidánsként funkcionál, amely védelmet biztosít a máj, a vese, a gyomor és az emésztőrendszer számára.

Elhízás ellen

Az elhízás betegségnek számít a modern korban, ami főként az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód miatt alakul ki. Sajnos ez a betegségnek mondható állapot számos káros hatással is bír az egészségre, mint a szív- és érrendszeri betegségek és az immunrendszer zavara.

A kömény képes stimulálni a fogyást, a testsúlycsökkentés kiváló fegyvere lehet, ha rendszeresen fogyasztjuk. 8 hétig alkalmazva a köményt, rendszeres testmozgással kombinálva képes jelentős változásokat előidézni a fogyásban, a kutatási eredmények alapján 3-szorosára növeli az elégetett zsír mennyiségét.

Tea elkészítése

Egy teáskanál köményt öntsünk le forró vízzel, hagyjuk állni, amíg langyos hőmérsékletűre hűl, majd fogyasszuk el. Minden nap ismételjük ezt meg a reggeli időszakban, éhgyomorra, és ezt 8 héten át folytassuk, majd tartsunk egy hónap szünetet, ha folytatni szeretnénk a teát. Hamarabb is abba hagyhatjuk a kúrát, mindez annak a függvénye, hogy mekkora súlyfelesleg van rajtunk és mennyitől szeretnénk megszabadulni.

Fontos!

Terhes nők ne fogyasszák!

Csökkenti a véralvadást és a vércukrot, emiatt műtétek utáni állapotban tilos fogyasztani!

Hozzászólások: