Mi az a fény diéta? Hogyan működik? Mennyit lehet fogyni vele?

Ha valamit nem tudunk, nem ismerünk, akkor mostanában nem a lexikonokat nézzük, hanem ?megkérdezzük? az internetet.

Vannak olyan weboldalak, amelyek kifejezetten arra szakosodtak, hogy válaszoljanak a feltett kérdésekre.

A címben szereplő kérdésre adott válasz figyelemre méltó, tanulságos és roppan szórakoztató.

hirmagazin_2015-08-31_092922

A fényevőkre gondolsz? Hogy működik?

Én mindig magammal hordok egy zseblámpát. ha megéhezem, akkor előveszem, egy-két percig belevilágítok a számba, aztán ha jól laktam zsebre rakom. :-)

Ó, az nagyon egyszerűen működik! Semmit nem lehet enni, csak fényt. Minél többet eszel belőle, annál többet fogysz!

Odaállsz a lámpa alá, és harapod a fényt, egészen addig, amíg jól nem laksz. Ínyencek az infralámpa fényét is szeretik, állítólag jobb az íze. Extrém versenyzők az Intercity vonat lámpájának a fényét eszik, természetesen menet közben.

FIGYELEM! Nemrég ítéltek el egy pasast, mert ?fényevésre? kényszerítette a lányát (vagyis nem adott enni), aki végül meghalt. De nem a fényevésért ítélték el, hanem mert nem adott enni a gyereknek, mivel meg volt győződve arról, hogy a fényevés az elég. Egyike a legnagyobb baromságoknak!

Aki gyereket éheztet saját hülyesége miatt, azt hasonló sorsra ítélném, jó sokáig!

Egyébként a terápia lényege benne van a nevében: egyél fényt, oszt annyi. Csak vigyázz, túl ne edd magad, mert akkor éjszaka világítani fogsz! Egyesek szerint a fényevés legegyszerűbb módja, ha lenyelsz egy zseblámpát. Persze bekapcsolva! :-)

Hogy is értetted ezt a kérdést?

Az kérdezed biztos hogy létezik ilyen? Tudod, van egy ilyen kimondatlan szabály itt GYIK-en. Uruk Hai orkok szaporodásáról és fényevésről nem írunk ki kérdést, mert nem létező dolgok, ergó nincs sok értelme beszélni róla. Még az orkokról lenne, mert mitológia, de a fényevés nem az. Az semmi, ilyen nincs.

Kimész a szabadba, kiállsz a napfénybe és fotoszintetizálsz.

A lényeg, hogy enni kell, az nem mindegy, hogy mit, mennyit, és mikor, de ezt nálam okosabb emberek jobban tudják: Pl Szendi Gábor.

A fényevés kicsit veszélyes dolog, kicsit meg lehet halni tőle! Ennél jobb, ha csinálsz egy vastagbél-tisztítást, (Dr Natura), vagy áttérsz a paleo- étrendre. Nemcsak lefogysz, de egészségesebb, életerősebb is leszel.

Tanulság: fény diétával NAGYON sokat lehet fogyni. Akárcsak a felhő diétával, én télre inkább azt ajánlom. A szél diétával vigyázz, mert kamu! Valójában hizlal!

Hozzászólások: