106-szor vágta a kést kislánya testébe az őrjöngő anya

Tatabánya ? Az elképzelhetőnél is rémesebb módon végzett Laurával (?8) Á. Anikó (41), az anya, aki megölte kislányát.

A Blikk megtudta, hogy miután az elvetemült nő puszta kézzel megfojtotta a gyereket, 106 késszúrással döfködte össze a kislány testét. Ezután búcsúlevelet írt, amelyben megmagyarázza rémtettét. Sorai szerint a gyermeknek azért kellett meghalnia, mert ha ő nem lehet az anyja, más se legyen. Úgy tűnik azonban, ahhoz már nem volt elég elszánt, hogy véghez is vigye tervét, és a saját életét is kioltsa: az alkoholtól kábán végül meggondolta magát, és magával nem végzett.

Megdöbbentő, de kihallgatásán, ahol elrendelték előzetes letartóztatását, egyetlen könnycseppet sem ejtett. Sőt nem azzal volt elfoglalva, hogy kivégezte kislányát, hanem magát sajnálta.

3_o_gyilkos_anya-IF

A körülményekért Laura apját hibáztatta, és azon sopánkodott, hogy mi lesz vele ezután. Pedig ezen nem érdemes sokat gondolkoznia, szinte biztos a válasz: mint azt ügyvédje Csíkos János elmondta, tettéért akár életfogytiglani börtönt is kaphat.

? Ügyfelem nem tett vallomást a bíróságon, de korábban a rendőrségen beismerte tettét. Az előzetes letartóztatását 30 napra rendelték el, ami ellen nem fellebbezett ? mondta el a védő.

Értesüléseink szerint a nő nem akarta feladni magát, és napokig együtt élt gyermeke holttestével, amelyet ágyba fektetett a borzalmas vérfürdő után. A szomszédoknak tűnt fel, hogy a 8 éves kislánynak hangját sem lehet hallani, majd a panzió tulajdonosa, miután a körözésről olvasott az újságban, értesítette a rendőröket, akik azonnal a helyszínre száguldottak. A nő ott ült a szobában, halott kislánya mellett.

Rendőröknek tett vallomásában csak egyetlen indokot tudott mondani, amiért kioltotta gyermeke életét: az az volt, hogy felidegesítette, hogy nem anyának, hanem Anikónak szólította a gyermek. Állítása szerint hirtelen felindulásból követte el tettét, a kislánynak esélye sem volt a védekezésre. Dührohama hosszú órákig tartott, s még a sokat próbált gyilkossági nyomozók is rosszul lettek a helyszínen, a látvány leírhatatlan volt.
Egy neve elhallgatását kérő zsaru azt mondta, a gyermek gyakorlatilag felismerhetetlen volt. A gyilkos olyan munkát végzett, mintha az ördög szállta volna meg.

Mint arról a Blikk beszámolt, Anikó jelenlegi élettársától kért 25 ezer forintot, hogy a tavaszi szünetben elvigye lányát a tatai tó partjára. A férfi, G. István elmondta, élettársa sokszor erős nyugtatókat szedett, amelyekre ivott is, ezt tette a gyilkosság elkövetésekor is. Azt, hogy emiatt mennyire volt tisztában azzal, hogy mit tesz, a szakértők döntik majd el.

Forrás: blikk.hu

Hozzászólások:

20 thoughts on “106-szor vágta a kést kislánya testébe az őrjöngő anya”

Comments are closed.