Jól bevált recept, ami elégeti a zsírt a hasról, a csípőről és a combokról pár nap alatt!

BÁR BIZTOS NAGYON SOK ZSÍRÉGETŐ CSODASZERRŐL HALLOTTÁL MÁR, AMELYEK TÖBBSÉGE CSAK CSALÓDÁST OKOZOTT, ERRE A RECEPTRE MÉGIS VESS EGY PILLANTÁST! BÁRHOL LEGYEN RAJTAD FELESLEG, A HASADON, A CSÍPŐDÖN VAGY A COMBODON, EZ A RECEPT KÖZVETLENÜL AZ ANYAGCSERÉRE HAT, AMELY EGYIDEJŰLEG SZABADÍT MEG A FÖLÖSLEGES ZSÍRTÓL PÁR NAP ALATT!

EZ A RECEPT NEM MÁS,MINT A GYÖMBÉR VÍZ!

Egy nagyobb gyömbér gyökeret vágj fel vékony szeletekre és tegyél fel 1-1,5 liter vizet forrni. Hagyd, hogy ebben főjenek a gyömbér szeletek 15 percig, kis lángon. Végül hűtsd le, szűrd át a folyadékot.

 

Minden nap készítsd el ezt a mennyiséget, amelyet a nap folyamán igyál meg! Vidd magaddal bárhová, ahová mész és mindig friss gyömbér vizet igyál!
Ha rendszeresen fogyasztod ezt az italt nem csak a túlsúlytól szabadulhatsz meg, hanem más egészségügyi előnyöket is tapasztalhatsz!

1. KOLESZTERINSZINT

Erős hatást gyakorol a koleszterinszintre, ami az elhízással kapcsolatos betegségekhez vezet. Ide tartozhat a szívbetegség és a rák is. Véralvadásgátló hatása is van, valamint hatással van a vérnyomásra is.

2. GYULLADÁSCSÖKKENTŐ

Bármilyen gyulladás is legyen a szervezetben, ezzel a vízzel megszabadulhatunk tőle!

3. ERŐS ANTIOXIDÁNS

Egy nagyon gazdag antioxidáns, ami segít megszabadulni a vegyi anyagoktól, véd a szabad gyökök ellen, amelyek súlyosan károsítják az egészséges sejteket és komoly egészségügyi problémákhoz is vezethetnek, mint a rák.

4. VÉD A RÁK ELLEN

Mivel a fent leírtak alapján gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása is van, így a rákkal szemben az egyik legtermészetesebb gyógymódnak bizonyult. Ez derült ki legalább is a “British Journal of Nutrition” írásából.
Hozzászólások:

3 thoughts on “Jól bevált recept, ami elégeti a zsírt a hasról, a csípőről és a combokról pár nap alatt!”

Comments are closed.