Így biztasd a pasid az ágyban!

Ha arra gondolsz, mi teszi igazán jóvá az aktust, először természetesen a testi dolgok jutnak eszedbe. Mi lehetne fontosabb az érintésnél, a kipróbált testhelyzeteknél, a kényes testrészek eltakarásánál?

Van azonban egy másik kulcsfontosságú tényező, amit sokan figyelmen kívül hagynak. A szavak az ágyban. Pedig a szavak kimondása és hallása fantasztikus teljesítményre sarkallhatja a férfit. Ez jól hangzik, de felmerül a kérdés, hogy mit kellene mondanom, hogy ne váljak nevetségessé?

szex1

A nők többsége nem tudja, mi hangzik kihívóan, így inkább nem is mond semmit. Alapszabály, hogy kerüld a filmekből vett szövegeket. Idétlenül hangzanak a ?Gyerünk te csődör? típusú mondatok. Fontos, hogy természetes legyél, ne mondj olyat, amit nem szeretnél, ne erőlködj.

Mit és hogyan mondj az ágyban?

A hangos sikítozásnál célra vezetőbb az  suttogás, amely egészen biztosan felizgatja a párodat. Általában vonzónak találják a fülbe suttogott erotikus szavakat. Mondd el neki ilyenkor, hogy mennyire kívánod, mondandódat pedig kísérje pár gyengéd harapás a fülcimpáján. A férfiak általában azt szeretnék hallani, hogy mennyire akarod őket.

Ha valami különösen jól esik, biztasd a folytatásra. Ilyenkor megerősíted abban, hogy örömet szerez neked. Izgatóan  hangzik, ha megmondod, mit szeretnél, és hogyan esne neked a legjobban. A szavak mellett vezesd a kezét is a legérzékenyebb testrészeid felé. Sokan szeretnek kissé mocskosabb szavakat hangosan kimondani, vagy hallani. Ne légy szégyenlős, ne beszélj virágnyelven, nevezd nevén a dolgokat!

Az együttlét közbeni bíztatás segít partnerednek abban, hogy jobban megismerjen téged, hogy megtudja a szavaidból, mit szeretsz és mi az, amit nem. Használj egyszerű szavakat, ha valami jól esik. Elég, ha annyit mondasz, ?ez az, ne hagyd abba?, hidd el, oda fog figyelni, és legközelebb is beveti a kényeztetést.

Hozzászólások: