1000 db epekő elpusztításának leghatékonyabb receptje mindössze egy nap alatt

Az epekő az epevezetékekben kialakuló emésztőfolyadékok megkeményedett formája. Az epekő kialakulásának tünetei különbözőek, és általában az emberek nem ismerik fel őket, amíg röntgenvizsgálatra nem kerülnek. Az epekő minták általában nagyon kicsik és lehetnek vörös színűek, zöld, homályos vagy fehér színűek lehetnek. Továbbá gyakran magas koleszterintűk.

Itt a leghatékonyabb recept, hogy 1000 db epekövet 24 órán belül elpusztíts

Az epekövek esetében a koleszterinszint is növekedhet, mivel a koleszterin normális eliminációját akadályozzák az epekövek. Továbbá a kövek különböző mikroorganizmusokat és parazitákat gyűjthetnek össze, amelyek könnyen átvihetők a májban, és számos egyéb betegséget is okoznak.

Ezzel az egyszerű keverékkel hatékonyan eltávolíthatók az epekövek.

Hozzávalók:

Fél csésze olívaolaj, hidegen sajtolt
4 teáskanálnyi Epsom só
Frissen préselt grapefruitlé 1-2 grapefruitból
Készítsd elő a gyógyszert és kerüld a vitaminok vagy ásványi anyagok fogyasztását a kezelés előtti napon. Fogyassz alacsony zsírtartalmú ételeket reggelire és ebédre.

Kúra

14 óra

Ezután már nem ehetsz egyéb problémák megelőzése érdekében. Keverj össze 4 teáskanál Epsom sót és 3 pohár vizet. Tartsd a hűtőben. Ez 4 adagra elég.

18 óra

Fogyaszd el az első adagot a keverékből.

20 óra

Beveheted a második adagot. Nem leszel éhes még akkor sem, ha nem ettél 14 óra óta.

Az optimális eredmény eléréséhez a dózisokat a megfelelő időben kell fogyasztani.

21:45

Préselj le egy grepfruitet, és keverd össze olívaolajjal. Végezd el a lefekvés előtti dolgokat, mielőtt elfogyasztod a keveréket.

22 óra

Vedd be a keveréket és pihenj 5 percet. Ezután feküdj le, és 20 percet maradj fekve. Ez lehetővé teszi, hogy az epekövek elhagyják a májat. Érezni fogod, hogy a kövek mozognak és a fájdalom múlik.

Ne vedd be a harmadik adagot reggel 6:00 előtt. Ha hányingert érzel, várj addig, amíg az érzés el nem múlik, csak azután vedd be a harmadik adagot.

Az utolsó adagot 2 óra elteltével kell bevenni. Ezután két óra múlva lehet enni. Javasoljuk, hogy a napot természetes lével kezdd, és egy órával később zöld leveles zöldségeket fogyassz. Könnyű ételeket fogyassz napközben.

Lehet, hogy másnap reggel hasmenésedlesz, de ne aggódj, ez teljesen normális. Megkönnyebbülsz, és az epekövek hamarosan kiürülnek.

Hozzászólások: