7 útmutató a nagy őhöz

Sose add fel a reményt! Segítünk 7 tippel, hogy rád találjon a nagy ő.

Tudd, kit keresel!

Szerencsés vagy, ha az élet csakúgy az utadba sodort már egy nagy szerelemet, de nem várhatod el, hogy ezt záros időn belül ismételten megtegye.

Merre keresed?

Ha már rájöttél, kire vágysz, sokkal könnyebben fogod megtalálni, hiszen ezáltal már a helyszínt is tudatosan választhatod meg.

Merj változtatni!

Minden nap ugyanazzal a járattal utazol? Folyton ugyanabban a kocsmában ücsörögsz? Ha sosem változtatsz a napi rutinon, az kétségtelen biztonságérzetet adhat, ugyanakkor így jóval kevesebb az esélyed rá, hogy potenciális jelöltekkel ismerkedhess meg.

Akard az újat!

Lehet, hogy még léptél túl az előző barátnődön és mindenkiben őt keresed. Jó, ha tudod, senki sem lesz pont olyan, mint ő, tehát ez a próbálkozás hamar kudarcba fullad majd. Ha még nem zártad le a múltat, akkor nem tudsz biztos alapokra építkezni, tehát a következő próbálkozásod már eleve csak időfecsérlés.
girl9

Szedd össze magad!

Ha nem érzed jól magad a bőrödben, az meglátszik rajtad. Lehet, hogy már rég a tiéd lenne az előző kiszemelt, ha kicsit több az önbizalmad, így viszont veszendőbe ment az egész, hiszen sem magadban, sem a helyzetben nem bíztál.

Nincs mártírkodás!

Bizonyára már nagyon elegük van a haveroknak, ha folyton csak azt hallgatják, hogy magányos vagy és nincs senki, aki közel kerülhetne hozzád.

Tegyél konkrét lépéseket!

Ha úgy érzed, minden rendben, kívül és belül is jól érzed magadat, készen állsz egy új kapcsolatra, akkor akár konkrét lépéseket is tehetsz az ügy érdekében.
Hozzászólások:

One thought on “7 útmutató a nagy őhöz”

Comments are closed.