AMIRE MOSTANÁBAN RÁJÖTTEK A TEAKUTATÓK, AZ ELKÉPESZTŐ!

Van egy jó hírünk: Egy nemrégiben készült tanulmány megállapította, hogy a tea szerelmeseinek sokkal jobb a szíve.
A tudósok azt találták, hogy a teaivók valószínűleg hosszabb ideig élnek.

Az oka az artériák egészségében keresendő. A kutatók Kínában összehasonlították a rendszeres teafogyasztók és alkalmi teaivók adatait. Azt találták, hogy azok az emberek, akik isznak teát rendszeresen 6 éve vagy annál hosszabb ideje, sokkal kevésbé szenvednek megkeményedett artériáktól. Ez az eredmény alátámasztja az elméletet, hogy a tea valójában csodaszer.

A kardiológus Qing Fei Lin és csapata a Wuyishan Kórházban megkérdezett 5006 férfit és nőt 40-75 éveseket. 31% volt (1564 fő) rendszeres teaivó, akik legalább egyszer egy héten teáznak. Ezt követően a válaszadók 4 csoportba kerültek: azok, akik több mint 10 éve teáznak, azok, akik rendszeresen 6-10 éve isszák, egy csoport 1-5 év teaivó múlttal, és végül egy csoport, akik alig, vagy soha nem isznak teát. Ezután megvizsgálták a szívük egészségét. A közzétett eredmények azt mutatják, hogy azoknak az embereknek a legjobb a szíve és érrendszere, akik több mint 6 éve teáznak.

“Rendszeres fogyasztása tea valószínűleg egy védelmi funkció ellen atherosclerosis. Ez volt a legjelentősebb az emberek, akik fogyasztanak 6 évig vagy tovább körülbelül 10 g tea egy nap, “eredményei szerint. Bár egyelőre nem sokat tud, nyilvánvalónak tűnik, hogy a tea véd bizonyos betegségek, mint a stroke, a szívroham és a beszűkült artériák.

Hozzászólások: