Magas, egyenes, ívelt? Ezt árulja el rólad a homlokod!

Minden ember egyedi és különleges, mégis sokaknak hasonló a személyisége ? és egyforma a homloka. Íme az összes homloktípus és értelmezése!

75323_homlok-640c

Magas homlok
Sokakat zavar a magas homlok, különösen a nők takargatják szívesen az úgynevezett 5-ujjas homlokot, mert túl nagynak találják. Épp ezért gyakran frufruval álcázzák.

Ne rejtsd el, ha neked is ilyen a homlokod, inkább legyél rá büszke! A magas homlok ugyanis a magas intelligencia jele. Az ilyen emberek okosak és képzettek, minden feladatot elvégeznek, ráadásul jóval korábban, mint a megadott határidő. Ráadásul a 6. érzékük is fejlettebb, mint másoknak, korábban megérzik, hogy valami történni fog, mint környezetük.

Keskeny (alacsony) homlok
Nehogy azt hidd, hogy ez az előző típus ellentéte. Tehát, ha a magas homlokú emberek nagyon intelligensek, az még nem jelenti azt, hogy az alacsony homlokúak buták. Egyáltalán nem. Az alacsony homlokú emberek legszembetűnőbb személyiség jellemzője, hogy nagyon érzelmesek.
Az eszük helyett általában a szívükre hallgatnak.

Az ebbe a homlok-típusba tartozó emberek gyakran magányosak (nem pártalanok!), szeretik elkerülni a tömeget, és nem szívesen kerülnek a figyelem középpontjába.

Egyenes homlok
Mivel a homlok formája egyenes, a személyiségük legfőbb jellemzője is az, hogy rendkívül egyenes emberek. Sokan közülük olyan szigorúak, hogy elhanyagolják a saját boldogságukat és szükségletüket csak azért, hogy a felállított szabályok szerint éljenek. Ez a típus nagyon szelíd és elkötelezett. Ha valakinek odaadta a szívét, az az esetek többségében az örökkévalóságig tart. Ez nem jelenti azt, hogy nem válnak el, csak éppen ők örökre ápolják a viszonyt a szeretteikkel és a másik különleges helyet foglal el a szívükben.

Íves homlok
Az ilyen homlokú emberek olyan annyira élénkek és pozitív személyiségek, hogy megtöltik élettel azt a helyiséget, ahova belépnek. A körülöttük lévők öntudatlanul jó benyomást akarnak náluk szerezni. Az ilyen emberek úgy vonzzák magukhoz az érzelmet és a boldog pillanatokat, mint a mágnes. Néha ugyan szenvednek, mert sokan irigylik népszerűségeiket, és megpróbálnak velük rivalizálni ? bár ez igen nehéz feladat.

M-alakú homlok
Ha ilyen a homlokod, valószínűleg nem leszel meglepve, hogy ez az élénk fantázia jele. Egész lényeg, viselkedésed élénk, gyakran jársz a felhők fölött és csak ritkán jössz le a földre, mert az kicsit unalmas számodra. A legtöbb ilyen homlokú ember művész, de legalábbis remek művészi vénával van megáldva. Sok színész, író akad közöttük.

Hegy-alakú homlok
Ha ilyen a homlokod, szerencsés vagy, mert gyengéd és kedves a személyiséged. Nagyon barátságos vagy, nincs problémád a környezeteddel. Nem akarsz vezetővé válni, de amit csinálsz, azt nagyon magabiztosan veszed. Tudod, mit akarsz, és hogyan kell azt elérni.

Éles homlok
Az ilyen homlokú emberre a legáltalánosabban leírható jellemző, a makacsság. Az éles homlokú ember bármit megtenne, hogy a dolgokat abba az irányba fordítsa, ami neki jó. Gyakran nem azért ellenkezik, mert jobbnak gondolja a véleményét, a helyzetet másokénál, hanem azért, hogy az akaratát, vágyait másokkal szemben érvényesíthesse.

Hozzászólások: