Az erős nők különlegesek, határozottak és kedvesek! Te is az vagy?

Többen is úgy gondolják, hogy az erős nők beképzeltek, mert mindig a saját dolgukkal vannak elfoglalva. Az erős nők realisták, vállalják a felelősséget a saját életükért.

1. Egy erős nőnek kevés közeli barátja van

Az erős nők kizárják az életükből azokat a személyeket akikre nincs szükségük. Ezek az emberek mérgezőek lehetnek vagy negatív beállítottságúak, egyszóval nem az erős nők társaságába illenek. Ezért az erős nőnek kevés barátja van.

2. Mindig előre terveznek és helyes döntéseket hoznak

Az egyik fő tulajdonságuk ezeknek a nőknek az, hogy mindig elérik azt amit akarnak, sikeresek. Ők általában olyan listával rendelkeznek amely már tartalmazza a jövővel kapcsolatos terveiket.

3. A konkrét dolgokat szeretik

Mivel ők mindent nagyon jól megterveznek, ezért nem szeretnek változtatni az adott terven. Nem szeretik utolsó percben megváltoztatni a tervüket, ez vonatkozik a munkájukra és a pénzügyeikre is.

4. Jó kapcsolataik vannak

Egy erős nőnek kevés közeli barátja van , de jó az ismeretségi köre. Egy erős nőnek mindig kéznél van egy szerelő vagy egy jó kozmetikus telefonszáma.

5. Hisznek a saját erejükben

Az erős nők tisztelik magukat ezért nincs szükségük arra, hogy másokkal versenyezzenek.

6. Meg tudják védeni magukat és másokat is

Ők nem hagyják szó nélkül azt, ha valaki nem úgy viselkedik velük vagy másokkal ahogy kellene, nem szeretik az igazságtalanságot, ezért közbeszólnak. Egy erős nő egy kimondott szóval is meg tudja keseríteni annak az embernek az életét aki nem a megfelelő módon viselkedik vele.

7. Elfogadják a helyzetet

Egy erős nő mindig reálisan gondolkodik az életről. Azért, hogy tovább tudjon lépni először el kell fogadja az adott helyzetet, miután elfogadta könnyebben viszonyul a dolgokhoz.

8. Önmaga támasza

Egy erős nő támasza, ő saját maga.

9. Egy komolytalan férfi megijed tőlük

Egy komolytalan férfi megijed az erős nőtől, mert egy erős nő úgy viselkedik vele, hogy gyengének és sebezhetőnek érezze magát. Ezért a férfi támadni kezd az akaratával vagy továbbáll.

10. Szereti megtenni az első lépést

Amikor megfelelő partnert talál magának akkor megteszi az első lépést. Egy erős nő tudja azt, hogy megijesztheti a férfiakat a viselkedésével.

11. Csodálja a másik erős nőt

Az erős nők példát mutatnak egymásnak és büszkék arra amikor egy másik erős nő van a társaságukban.

12. Kedvesek

Az erős nők kedvesek, ők nem erővel akarják elérni a céljaikat.

13. Jó vezetők

Az erős nők meg vannak szokva több feladat megadott időre történő elvégzésével, a munkájukban és a háztartásban is, hiszen ők tartják mozgásban a dolgokat. Egy erős nőből kiváló vezető válhat, mert mindig jól látja a dolgokat és mindenkit arra biztat, hogy kövesse őt.

Az erős nők mindig a saját és a családjuk boldogságukra gondolnak.

Forrás: bidista.com

Hozzászólások: