Az emberek azt hiszik, hogy csak azt lehet szeretni, aki fiatal és szép, nem létezik, hogy egy szép, fiatal nő éppen egy öreg, kopasz férfiba legyen szerelmes. Nincs igazuk. Bizonyságul álljon itt az én történetem.

Mostanában sokat hallani egy bizonyos lányról, aki hozzáment a nála évtizedekkel idősebb filmproducerhez. A férfihoz, aki Amerikában minden sztárt ismer, gazdag, bőkezű, de öreg. A lányról mindenki azt mondja, hogy érdekből ment hozzá a férfihoz, a pénze, hírneve miatt. Pedig vannak más szempontok is. Mindenki azt mondja, hogy érdekházasság volt ez a bizonyos, amiről beszélek.

Hogy ez mennyire nincs így, arra bizonyságul álljon itt az én történetem. Nem fogok hazudni, nem szépítem a dolgot. Miért is tenném, hiszen nem ismerjük egymást. Elmondok mindent, úgy, ahogyan történt.

Tizenkilenc voltam, amikor megismertem a későbbi férjemet. Én egy lóti-futi kis iratkézbesítő, gyakornok voltam egy unalmas és fölösleges állami vállalatnál. Ő pedig negyvenöt, már akkor világhírű operaénekes.

Egy konferencián jöttünk össze, ahol ő meghívott művész volt, én pedig afféle mindenes. A konferenciát a munkahelyem rendezte valamilyen komoly kérdésről sok külföldi meghívottal egy jó szállodában, elegáns környezetben. Az én dolgom volt a vendégek kísérgetése.

Minden mozdulatom kihívó volt

Afféle gyakornokként igyekeztem kevéske, gimiben tanult angoltudásommal megfelelni a feladatnak. Büszke voltam, hogy egy ilyen sokcsillagos szállodában tölthetek el néhány napot. A Balaton partján, ahová addig csak sátorozni jutottam el.

Elfogódottságomat, mint a fiatalok gyakran, én is pimaszsággal lepleztem. A combközépig érő, szűk szoknyámat szándékosan engedtem felcsúszni, amikor leültem ebédelni. Nem hordtam melltartót a kicsit áttetsző, fehér blúz alatt. Nem is volt rá szükségem. Apró melleim hibátlanul feszültek. Azt hiszem, minden mozdulatom kihívó volt, bár én akkor még nem tudtam, hogy mennyire. Egyszerűen élveztem, hogy a testem tökéletes.

oreg1

Dodinak is én mutattam meg a szobáját. Én kísértem fel a negyedikre, ahonnan az egész tavat lehetett látni. A teraszon ültetett le. Pezsgőt bontott a minibárból, és azzal kezdte, hogy néhány információra lenne szüksége. A rendelkezésére álltam. Mondhatom, teljes mértékig. Mire észbe kaptam, már el is csábított. Nem kellett sokáig udvarolnia, elhittem, hogy soha nálam szebb lányt nem látott. Őt felizgatta az én tapasztalatlanságom, engem az ő ágybéli tudása. Bár csak egy éjszakát tervezett maradni, végül három lett belőle, s mindhármat velem töltötte.

Mindent, amit tudok, tőle tanultam

Felnéztem rá és imádtam. Életem legszebb három napja volt, szinte álomban telt. Azt sem tudtam, hogy hol vagyok, ki vagyok. Ha csak rágondoltam, elfogott a remegés. Tettem a dolgom, de mindenki látta rajtam, hogy szerelmes vagyok. Nem tudtam, nem is akartam letagadni.

Hozzászólások:

One thought on “Az emberek azt hiszik, hogy csak azt lehet szeretni, aki fiatal és szép, nem létezik, hogy egy szép, fiatal nő éppen egy öreg, kopasz férfiba legyen szerelmes. Nincs igazuk. Bizonyságul álljon itt az én történetem.”

Comments are closed.