HA EZT ESZED, TÉGED ELKERÜL A CSONTRITKULÁS! DÖBBENETES HÁZIKEVERÉK!

Ez a sok kellemetlenséggel járó betegség főként a nőknél gyakori, a kor előrehaladtával a csontsűrűség egyre ritkább lesz, ezért nagyon óvatosan kell közlekedniük a hölgyeknek, hiszen egy esetleges törés esetén a csontok csak nagyon nehezen tudnak összeforrni.

De van egy természetes gyógyszer, amely nagyszerűen képes segíteni abban, hogy a csontsűrűség mértéke ne csökkenjen.

Szükség lesz 15 friss házi tojásra, 15-20 darab citromra, 1 kg mézre, 1 kg őrült dióbélre, 200 ml svéd keserűre.
A tojások héját nem szabad kidobni, ellenkezőleg: össze kell törni, majd porrá zúzni egy mixergép segítségével.

A citromokat kettőbe kell vágni, majd az összes levét facsarjuk ki és öntsük rá a tojáshéjporra a svéd keserűvel együtt. Ezután a tálat le kell födni, és hűvös, sötét helyen kell 15-18 napig tárolni. Néha egy műanyag-, vagy fakanállal keverjünk egyet az egészen.

Ezután az egész alapanyagot tegyük szűrőbe, és hagyjuk lecsepegni. Miután kész a krém, adjuk hozzá a mézet és az őrölt dióbelet. Ezután az egészet tegyük kisebb edényekbe, de mehet egybe is, ha a hűtőnk engedi. Két nap elteltével lehet megkezdeni a fogyasztását, naponta háromszor, étkezések után két kanállal kell bevenni.

osteoporozis

A kúrát 6 hónapos szünet után ismét el lehet kezdeni. A csontritkulás megelőzése mellett a massza még nagyszerűen feltölti a szervezetet különböző ásványi anyagokkal és még a reumát is lehet kezelni vele.

Hozzászólások: