Felhívás az európai, fehér nemzetekhez. Olyan pokoli invázió vette kezdetét!

Európa lányai és fiai! Olyan pokoli invázió vette kezdetét, ami elképesztő méreteivel képes lerohanni és megsemmisíteni a teljes, európai életteret. Afrikaiak rohannak az embercsempész hajókra, hogy minél előbb partot érjenek álmaik földjén. A fehér emberek földjén. Európa képtelen az ellenállásra, mert a bábkormányok, emberi jogokra hivatkozva, szélesre tárják a vadállatok előtt a humanizmus kapuit. Az elkövetkező napokban és hetekben 60 millió ember veszi az irányt a mi Európánk felé. Bélpoklos szaracén áradat, akik hódítani indulnak. A gazdasággal omlik össze a szociális rendszer, az egészségügy, megszűnnek a munkahelyek, az utcáinkon pedig a káosz és zűrzavar lesz úrrá. A városokban és falvakban pedig félállati lények portyáznak majd.

Európa lányai és fiai! Milyen jövő vár gyermekeitekre? Milyen Európát hagytok utódaitokra? Őseink a vérüket adták nemzeteinkért, most pedig a legcsekélyebb ellenállást sem vagyunk képesek tanúsítani? Van olyan nap, hogy Magyarországra 1000 migráns érkezik, ez a szám ijesztő! Európa többi nemzetére is hasonló számban törnek rá az idegenek, ezért az ellenállás ügye a közös érdekünk! Európai testvérek! A beteges sovinizmust dobjuk végre félre és sorakozzunk fel az európai határokon! Álljunk fel olyan csatasorba, melyet nem törhetnek át az embervő hordák. Nincs sok időnk! Szerb, szlovák, német, olasz, spanyol és minden európai fehér testvér! Minden lehetséges, de törvényes eszközzel adjuk kormányaink tudtára, hogy nem kérünk az invázióból, adjunk hangot annak, hogy elutasítjuk a multikulturális dögvészt, az ezzel járó dekadenciát és a népek halálához vezető sokszínűséget! Nyomatékosítsuk az országaink élén álló politikusokban, hogy Európa lányit és fiait nem lehet félreállítani! Mi vagyunk Európa! Nem félünk! Bátran kiállunk a határainkra és ha kell a testünkkel állítjuk meg az inváziót!

27B0A1A100000578-3045163-image-m-19_1429392407589-1

Nem félnünk tőletek!!!

Mi vagyunk Európa utolsó bástyája! Ha képesek vagyunk egyesülni, Európa élni fog! Ha pedig gyengének bizonyulunk, a fehér rassz megszűnik létezni! Az európai harcosok keresztesháborúba menetelnek. Nem fordulnak vissza és nem adják meg magukat! Nem térdelnek le a túlerő előtt! Felélesztik a harag lángjait és vállt a vállnak vetve küzdenek.

Európa ébredj! Oszd meg te is ezt a posztot!

Hozzászólások:

25 thoughts on “Felhívás az európai, fehér nemzetekhez. Olyan pokoli invázió vette kezdetét!”

Comments are closed.