Ne ijedj meg, ha ezt teszi a párod! 3 rémisztő dolog a kapcsolatban, ami valójában jót jelent

buslakodik

Kapcsolatban élni egyszerűnek tűnhet, ám onnantól kezdve, hogy az ember benne találja magát, máris máshogyan látja az egészet.

buslakodik

Ha félreértesz bizonyos jeleket, az komoly következményekkel járhat, ezért fontos, hogy tudd, mit miért tesz a pasi. Íme, három ijesztő dolog, ami valójában jót jelent!

Nem lóg a Facebookon

Már több kutatás is bebizonyította, hogy általában azokban a románcokban nincs sok mögöttes tartalom, ahol hatalmas a Facebook-aktivitás a felek között.

Azoknál viszont, akiknél csak kevés poszt és információ utal rá, hogy együtt vannak, az esetek többségében a valós érintkezés határozza meg a kapcsolatot.

Ha tehát a párod nem akarja, hogy minden közös momentumot megosszatok a közösségi oldalon, és szív alakú hangulatjelekkel bombázzátok egymás idővonalát, ne ijedj meg!

Nem arról van szó, hogy nem akar felvállalni, mindössze szeretné, ha a valóságban, és nem a Facebookon az ismerősök előtt bontakozna ki a szerelmetek.

Ha elengedi magát előtted

Sokan hajlamosak azt hinni, hogy onnantól ellaposodott és halálra van ítélve egy kapcsolat, amint annyira feloldódnak benne a felek, hogy teljes mértékben magukat tudják adni a másik előtt, és úgy viselkednek, mintha egyedül lennének. Ez azonban butaság, ez inkább azt jelzi, hogy már megbíztok annyira egymásban, hogy bátran el meritek engedni magatokat.

Ha nem találkoztok minden nap

Eleinte másra sem vágyik az ember, mint hogy sülve-főve együtt legyen a szerelmével, és könnyen kétségbe esik, ha a másik nem akar minden áron találkozni a hét minden napján.

Ez nem azt jelzi, hogy nem akar veled lenni, mindössze tudja, hogy ha állandóan egymás nyakán lógtok, hamar ráuntok egymásra és a kapcsolatra

Hozzászólások:

One thought on “Ne ijedj meg, ha ezt teszi a párod! 3 rémisztő dolog a kapcsolatban, ami valójában jót jelent”

Comments are closed.