Tipikus női dolgok, amikért a pasik odáig vannak!

Bár van, akit bosszant néhány szokás, mégis úgy gondolják, hogy bizony ettől nő a nő, és ha ezek az apróságok nem lennének, hiányoznának. Íme 5 tulajdonság, amiért a pasik titokban rajonganak.

gondor_haj1

Ápoltság

Egy nő felvehet akármilyen csinos ruhát, lehet akármilyen szép, ha alapvetően nem ápolt a megjelenése, akkor labdába se rúghat a férfiaknál. Rendezett frizura, puha bőr, ápolt körmök, finom illat, ezek mind alapvető feltételek egy igényes nőnél.

Stílusérzék

Legyen szó ruhákról, lakberendezésről, művészetekről, a férfiak imádják, ha a nőnek van véleménye a szépségről. Ha egy nő szereti a ruhákat, ráadásul remek érzéke van hozzá, hogy a számára legelőnyösebb és divatos darabokat magabiztosan viselni is tudja, akkor nyert ügye van, hiszen ez rögtön felkelti a másik nem érdeklődését.

Izgató fehérnemű

Az sem mindegy, hogy mi lapul a ruha alatt, egy csinos és szexi fehérnemű mindenkit elvarázsol. Nem csak a pasik rajonganak érte, de köztudott, hogy a nők is sokkal határozottabbak és magabiztosabbak, ha meseszép fehérneműt viselnek a hétköznapokon is.

A női táska

Persze sok férfi számára rejtély, hogy miért is van szükségünk mindig egy óriási batyura, de időről-időre rácsodálkoznak, hogy mennyi mindenre tudunk gondolni és hány vészhelyzetet tudunk átvészelni a táskánk tartalmának segítségével. Egy nőt táska nélkül szinte már kívülállónak tartanak, hiszen alapvető kiegészítője lett a hölgyeknek.

Kacér gesztusok

Talán nem is gondolnánk, de a legtöbb férfi igenis figyel apró mozdulatainkra. Teljesen emberfüggő, de minden nőnek van egy apró mozdulata, amit elkezd csinálni, ha mondjuk elgondolkozik valamin, vagy megfeledkezik magáról. Legyen az egy hajtincs tekergetése, vagy az ajkak harapdálása.

Hozzászólások: